Άρης: Οι αποχωρήσεις και τα ερωτηματικά

Άρης: Οι αποχωρήσεις και τα ερωτηματικά

Τι ισχύει για τους ποδοσφαιριστές που δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα και ποιες περιπτώσεις δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμη.

Οι σημαντικές αποφάσεις για το ρόστερ της ερχόμενης σεζόν στον Άρη έχουν να κάνουν και με τις αποχωρήσεις παικτών. Οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν λίγο-πολύ καταλήξει στα πρόσωπα που δεν θα παραμείνουν και του χρόνου, γιατί αναζητούν διαφορετικό στυλ παίκτη στη θέση που αγωνίζονται, ενώ υπάρχουν και ορισμένες υποθέσεις ποδοσφαιριστών που είναι ακόμη ανοιχτές.

Το όνομα που επιβεβαιώθηκε και από τα χείλη του αθλητικού διευθυντή, Ντίνου Διαμαντόπουλου στις προχτεσινές (22/05) του δηλώσεις είναι αυτό του Γιώργου Βαλεριάνου, που θα αποχωρήσει όπως προανήγγειλε και ο ίδιος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ακόμη, ολοκληρώνεται και η συμφωνία με τον Γιάννη Φετφατζίδη, που δεν αναμένεται να συνεχίσει.

Ο Μανώλης Τζανακάκης έχει συμβόλαιο, όμως όπως ενημερώθηκε ο εκπρόσωπός του δεν υπολογίζεται για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Στις περιπτώσεις που δεν έχουν ακόμη ξεκαθαρίσει είναι αυτή του Αλέξανδρου Αναγνωστόπουλου, του Χαμζά Γιουνές όπως και του Λίντσεϊ Ρόουζ. Ειδικά για τον τελευταίο, ναι μεν οι κίτρινοι ενδιαφέρονται να τον κρατήσουν και μετά το τέλος του δανεισμού του από τη Λοριάν, αλλά δεν προτίθενται να καλύψουν τη ρήτρα του. Αντ’ αυτού, στην πρόταση που θα κάνουν στον γαλλικό σύλλογο θα συμπεριλάβουν τη διατήρηση ποσοστού μεταπώλησης του 27χρονου στόπερ.

Η υπόθεση του Ματέο Γκαρσία δεν έχει ακόμη οριστική εξέλιξη, όμως θεωρείται δύσκολη. Η Λας Πάλμας ζήτησε 3 εκατομμύρια για τον 22χρονο εξτρέμ και ο Άρης απάντησε με τη δική του προσφορά περίπου 1,6 εκατομμυρίων ευρώ για την αγορά των δικαιωμάτων του.

Πλέον, η κατάληξη δεν εξαρτάται από τους Θεσσαλονικείς, που θα πρέπει να περιμένουν την απόφαση των Ισπανών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ