Παναθηναϊκός: Ενημέρωσε Μουνιέ, Οικονόμου για το αντίο ο Νταμπίζας

Παναθηναϊκός: Ενημέρωσε Μουνιέ, Οικονόμου για το αντίο ο Νταμπίζας

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού ξεκίνησε να θέτει σε εφαρμογή το πλάνο των αποχωρήσεων. Ψάχνουν συμβόλαιο κοντά σε αυτό που έχουν στο «τριφύλλι» οι παίκτες, ώστε να κάνουν σκόντο…

Ο Νίκος Νταμπίζας άρχισε να βάζει σε εφαρμογή το πλάνο των αποδεσμεύσεων στον Παναθηναϊκό. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το πρωί της Πέμπτης επικοινώνησε με τους Αντονί Μουνιέ και Βαγγέλη Οικονόμου.

Τους ενημέρωσε ότι δεν είναι στα πλάνα για τη νέα σεζόν και καλό θα είναι να αναζητήσουν άλλη ομάδα για να συνεχίσουν την καριέρα τους. Έτσι, δεν έχει ισχύ και το σενάριο ότι θα πρότεινε παραμονή με μείωση αποδοχών στον Οικονόμου. Το οικονομικό είναι η κύρια αιτία.

Ο Μουνιέ έχει αποδοχές 425.000 ευρώ, οι οποίες αυξάνονται λίγο τη νέα περίοδο, ενώ ο Έλληνας στόπερ τη φετινή περίοδο εισέπραττε καθαρά 180.000 ευρώ. Ο Νταμπίζας θέλει στις θέσεις των δύο 32χρονων ποδοσφαιριστών (οι μεγαλύτεροι σε ηλικία στο ρόστερ), να βρει πιο φτηνές λύσεις και να μπορέσει να πάρει ενδεχομένως περισσότερα πράγματα.

Να θυμίσουμε ότι ο Γάλλος μεσοεπιθετικός, λόγω των τραυματισμών, έπαιξε μόλις σε 11 ματς πρωταθλήματος και συνολικά 477 λεπτά, χωρίς να έχει γκολ και ασίστ, ενώ ο Οικονόμου είχε εννέα παιχνίδια και 824 λεπτά (ήταν βασικός όσες φορές αγωνίστηκε). Οι δύο ποδοσφαιριστές άκουσαν τις προθέσεις του τεχνικού διευθυντή του «τριφυλλιού» και πλέον αναζητούν νέο συμβόλαιο.

Στην ηλικία τους κι έπειτα από μία φτωχή σεζόν δεν είναι και το πιο απλό να βρουν προσφορά κοντά στα χρήματα του Παναθηναϊκού. Αν βρουν, τόσο το καλύτερο για το «τριφύλλι», διότι θα ψαλιδίσουν σε σημαντικό βαθμό την αποζημίωση. Αν όχι, θα πρέπει να «ματώσει» η ΠΑΕ για να βγει το διαζύγιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ