Τεξέιρα: «Κανένα σημείο συμφωνίας του Βαρέλα με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ»

Τεξέιρα: «Κανένα σημείο συμφωνίας του Βαρέλα με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ»

Αποκαλυπτικός ήταν ο μάνατζερ του Φερνάντο Βαρέλα, Πάουλο Τεξέιρα, για τις διαπραγματεύσεις με την πλευρά του ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως όσο περνούσε ο καιρός αντί να μειώνεται η απόσταση, μεγάλωνε.

Ο μάνατζερ του Φερνάντο Βαρέλα, Πάουλο Τεξέιρα, μίλησε σε ΜΜΕ της πατρίδας του για τις διαπραγματεύσεις με την πλευρά του ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως όσο περνούσε ο καιρός αντί να μειώνεται η απόσταση, μεγάλωνε ενώ αποκάλυψε πως ακόμη δεν έχει υπογράψει πουθενά ο πελάτης του..

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Δεν υπήρχε κανένα σημείο συμφωνίας του Φερνάντο με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ. Οι διαπραγματεύσεις άρχισαν πριν από έξι μήνες περίπου. Από την αρχή και οι δύο πλευρές ήθελαν να υπογραφεί νέο συμβόλαιο και να παραμείνει ο Φερνάντο στον ΠΑΟΚ, αλλά όσο περνούσε ο χρόνος αντί να βρίσκουμε σημεία επαφής, για κάποιον λόγο η απόσταση που μας χώριζε, μεγάλωνε» σημείωσε αρχικά.

Πρόσθεσε ότι: «Ο Φερνάντο θα πάει διακοπές και θα δούμε τι θα γίνει για το μέλλον του. Δεν βιαζόμαστε να αποφασίσουμε σε ποια ομάδα θα συνεχίσει. Δεν υπέγραψε πουθενά ακόμα. Έχει πρόταση και από την Ευρώπη, αλλά θεωρούμε ότι το καλύτερο για αυτόν θα είναι να αποδεχτεί κάποια από τις προτάσεις που έχει από τη Σαουδική Αραβία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ