Το πλάνο του ΠΑΟΚ για τους τρεις τραυματίες

Το πλάνο του ΠΑΟΚ για τους τρεις τραυματίες

Σύμφωνα με τον γιατρό του ΠΑΟΚ, Μανώλης Παπακώστας, οι Θεσσαλονικείς έχουν ετοιμάσει πλάνο για την γρήγορη επιστροφή των Βέρνμπλουμ, Μαουρίσιο και Βιεϊρίνια.

Ο γιατρός του Δικεφάλου Μανώλης Παπακώστας με δηλώσεις του στην κάμερα της Nova στάθηκε στην καλή ψυχολογική κατάσταση που βρίσκονται οι Βέρνμπλουμ, Μαουρίσιο και Βιερίνια και στην επιθυμία τους να επανέλθουν άμεσα στην αγωνιστική δράση.

Αρχικά μίλησε για τον Σουηδό μέσο λέγοντας τα εξής: «Πριν ακόμη τελειώσει η σεζόν ήταν σε μία φάση που έχει προχωρήσει αρκετά η αποκατάσταση. Είναι λειτουργικός απόλυτα και μέσα στις ατομικές δραστηριότητες. Θα επανέλθει λίγο νωρίτερα από τους άλλους και στόχος είναι να επανενταχθεί με την ομάδα πλήρως.

Είναι σε μία φάση τελικής επανόδου. Ο ίδιος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα υπό την επίβλεψη του ιατρικού τιμ. Με την πρώτη συνάντηση νομίζω θα αρχίσει να συμμετέχει στις δραστηριότητες της ομάδας. Αυτό βέβαια θα απαιτήσει ένα μικρό διάστημα προσαρμογής, αλλά πιστεύω προς το τέλος της προετοιμασίας δε θα έχουμε ιδιαίτερο πρόβλημα για να συμμετέχει».

Για τον Μαουρίσιο είπε: «Ο Μαουρίσιο χειρουργήθηκε στις 1 Απριλίου που σημαίνει ότι είναι πάρα πολύ καλά ως προς την αποκατάσταση του. Έχει φύγει για διακοπές όμως ακολουθεί πρόγραμμα υπό την επίβλεψη μας έστω και λίγο μακριά και είναι σε μία φάση αρκετά καλή για τα δεδομένα της περιόδου στην οποία βρίσκεται».

Για τον Βιεϊρίνια ανέφερε τα εξής: «Δεν μπορούμε να παραβιάσουμε τη φύση και τη βιολογία στην περίπτωση του Βιεϊρίνια. Θα προχωράμε βάση κριτηρίων και των στόχων που επιτυγχάνονται και βήμα – βήμα θα δούμε πότε θα μπορέσει να επανέλθει. Είναι μία υπόθεση «συνηθισμένη», ο ίδιος το έχει ξαναπεράσει, ξέρει τα βήματα. Και οι τρεις είναι πολύ καλά ψυχολογικά, θέλουν να βοηθήσουν τους εαυτούς τους, την ομάδα, είναι ηγέτες εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου και έτσι δεν ανησυχώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ