«Δεν… αποχωρίζεται το συμβόλαιό του ο Μουνιέ»

«Δεν… αποχωρίζεται το συμβόλαιό του ο Μουνιέ»

Στον Παναθηναϊκό προβληματίζονται με τη στάση του Αντονί Μουνιέ που ενώ ενημερώθηκε πως δεν υπολογίζεται δείχνει πρόθεση να… καθίσει πάνω στο συμβόλαιό του.

Το ξεκαθάρισμα του ρόστερ του Παναθηναϊκού έχει ήδη ξεκινήσει με τον Κουλιμπαλί να αποχαιρετά τους πράσινους. Τρεις ακόμα παίκτες που ενημερώθηκαν πως δεν υπολογίζονται είναι οι Όμρι Άλτμαν, Βαγγέλης Οικονόμου και Αντονί Μουνιέ.

Οι τρεις τους δεν βρίσκονται στα πλάνα του Γιώργου Δώνη ενόψει της επόμενης σεζόν, αλλά ειδικά η περίπτωση του Μουνιέ φαίνεται πως θα ταλαιπωρήσει αρκετά το τριφύλλι. Σύμφωνα με την Sportday, ο Γάλλος πλάγιος επιθετικός κάθε άλλο παρά θετικός είναι στις διαπραγματεύσεις του με τον Παναθηναϊκό.

Οι διαπραγματεύσεις με τον παίκτη αναμένεται να κρατήσουν αρκετά μιας και ο 31χρονος εξτρέμ δεν δείχνει διάθεση να αποχωριστεί το υψηλό του συμβόλαιο που λήγει το καλοκαίρι του 2020, ενώ παράλληλα ίσως είναι και θέμα εγωισμού μιας και ο ποδοσφαιριστής δεν θέλει να φύγει ως αποτυχημένος από τους πράσινους. Όπως και να έχει ο Παναθηναϊκός αναμένεται να κοπιάσει για να κάνει χώρο στο ρόστερ και τα το ταμείο του από τον… ασύμφορο όπως αποδείχθηκε Γάλλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ