«Ο Σαββίδης ήταν ο θεμέλιος λίθος για το νταμπλ του ΠΑΟΚ»

«Ο Σαββίδης ήταν ο θεμέλιος λίθος για το νταμπλ του ΠΑΟΚ»

Ο Νίκος Ουσταμπασίδης τόνισε ότι ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος του Δικέφαλου έχει το ποντιακό πείσμα για να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ ακόμη πιο ψηλά.

Ο Νίκος Ουσταμπασίδης είχε περάσει για ένα χρονικό διάστημα από τον ΠΑΟΚ ως βοηθός προπονητή δίπλα στον Γιώργο Γεωργιάδη στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν 2014-15. Μιλώντας στο «Metropolis 95,5» αναφέρθηκε στο φετινό νταμπλ του ΠΑΟΚ και τόνισε πόσο μεγάλη συμβολή είχε ο Ιβάν Σαββίδη ως πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ομάδας.

Για το νταμπλ του Δικέφαλο τόνισε: «Ήταν ένα όνειρο πολλών ετών για τους φίλους του ΠΑΟΚ και ένας στόχος της οικογένειας Σαββίδη να κατακτήσει τίτλους. Δούλεψε για αυτό και ήρθε η ώρα να απολαύσει τους καρπούς της προσπάθειας. Ο ΠΑΟΚ πέρα από τους τίτλους που πήρε, το έκανε και με εκκωφαντικό τρόπο. Δεν άφησε περιθώρια να αμφισβητήσει κανείς την κυριαρχία του στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Οι βάσεις έχουν μπει και πρέπει να κοιτάξει την επόμενη μέρα. Ο μεγαλομέτοχος ήταν ο θεμέλιος λίθος της φετινής πορείας».

Τα επόμενα χρόνια: «Το πιο δύσκολο είναι να διατηρηθείς στην κορυφή παρά να φτάσεις. Θα ήμασταν αφελείς να μην υπολογίζουμε ομάδες όπως ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ».

Τους ομίλους του Champions League: «Άλλο η Ευρώπη άλλο η Ελλάδα. Το ελληνικό πρωτάθλημα υστερεί σε σχέση με πολλά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Το όπλο του ΠΑΟΚ είναι η παρουσία του Ιβάν Σαββίδη. Πέρα από την αίγλη και την δόξα θα του δώσει και χρήματα αλλά θα μπορέσει να προσελκύσει και καλύτερους παίκτες. Είναι Πόντιος και πεισματάρης ο Ιβάν Σαββίδης, οι Πόντιοι όταν βάζουν κάποιο στόχο τον πετυχαίνουν. Μέσα από το κανάλι του έδωσε μια άλλη έμφαση στη γενοκτονία των Ποντίων και τον ευχαριστούμε για αυτό, δεν θα το έχω ξαναδεί αυτό ποτέ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ