Αποχαιρέτησε την Φενέρ ο Βαλμπουενά (pic)

Αποχαιρέτησε την Φενέρ ο Βαλμπουενά (pic)

Ο Ματιέ Βαλμπουενά, λίγες ώρες πριν ταξιδέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού, αποχαιρέτησε την Φενερμπαχτσέ με μήνυμα του στο twitter.

Ο κύκλος του Ματιέ Βαλμπουενά στην Φενέρ έκλεισε και ο Γάλλος επιθετικός είναι έτοιμος για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του, αυτό του Ολυμπιακού.

Λίγες ώρες πριν ταξιδέψει για την Ελλάδα, ο Βαλμπουενά αποχαιρέτησε την τουρκική ομάδα με μήνυμα του στο twitter, ευχαριστώντας τον κόσμο της ομάδας για την στήριξη που έλαβε την διετία που πέρασε εκεί (2017-2019).

«Το ταξίδι μου σαν «καναρίνι» έφτασε στο τέλος του. Θα ήθελα να ευχαριστήσω κάθε άτομο που είχα την ευκαιρία να γνωρίσω στα δύο χρόνια που πέρασα στον σύλλογο. Προπονητές, συμπαίκτες, υπαλλήλους και φίλους που έκανα εδώ. Καθένας από σας με υποδέχθηκε θερμά και έκανε τα πάντα ώστε η εμπειρία μου να είναι μοναδική. Είμαι εξαιρετικά ευγνώμων για τη φροντίδα και την καλοσύνη που έτυχα από όλους στην ομάδα», ανέφερε μεταξύ άλλων στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του ο 34χρονος Γάλλος εξτρέμ, ο οποίος παρότι δεν έκανε αναφορά στο επόμενο κεφάλαιο της καριέρας του, μέχρι το βράδυ της Κυριακής αναμένεται στην Αθήνα ώστε να περάσει από εξετάσεις και να υπογράψει μονοετές συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους».

https://twitter.com/MathieuVal8/status/1132324353310437376

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ