Κρέσπο: «Μοναδικό συναίσθημα να σε τιμάνε στη γενέτειρά σου»

Κρέσπο: «Μοναδικό συναίσθημα να σε τιμάνε στη γενέτειρά σου»

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο επέστρεψε στην ιδιαίτερη πατρίδα του στην Ισπανία, στη Λόρα Ντελ Ρίο και τιμήθηκε από τον Δήμαρχο για τις επιτυχίες του με τον ΠΑΟΚ!

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο κατέκτησε φέτος με τον ΠΑΟΚ το νταμπλ στην Ελλάδα και έτσι επέστρεψε ως θριαμβευτής στην Ισπανία.

Μάλιστα στην ιδιαίτερα πατρίδα του, τη Λόρα Ντελ Ρίο της Σεβίλλης, του ετοίμασαν μια γιορτή στο Δημαρχείο για να τον τιμήσουν για τις επιτυχίες του!

Διοργανώθηκε συνέντευξη Τύπου όπου παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Αντόνιο Μιγκέλ Εναμοράντο Αγκιλάρ, ο σύμβουλος πολιτισμού, Μιγκέλ Άνχελ Νογκάλες Ρούντας, ο δημοτικός σύμβουλος Μιγκέλ Άνχελ Ρόσα Μορένο, ο οποίος προεδρεύει στο δημοτικό συμβούλιο και άλλα μέλη του συμβουλίου (Ελόι Ταρνό, Αλβάρο Αράντα, Ραούλ Γκαρθία)

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος της Λόρα Ντελ Ρίο, ο Αντόνιο Μιγκέλ Εναμοράντο Αγκιλάρ τόνισε: «Ο Χοσέ Άχνελ Κρέσπο είναι ένας παίκτης πρότυπο για όλους τους νέους ποδοσφαιριστές της πόλης μας. Είναι πολύ δύσκολο επαγγελματικά να πετύχει κάποιος στον κόσμο του ποδοσφαίρου, όπου πλέον υπάρχει πολύ μεγάλος ανταγωνισμός. Αλλά ο συμπατριώτης μας τα έχει καταφέρει, παίζοντας σε μερικά από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και πάνω απ’ όλα παίρνοντας μαζί του το όνομα της Λόρα Ντελ Ρίο σε κάθε γωνιά της Γης όπου έπαιξε…»

Ο Κρέσπο από την πλευρά του είπε: «Αισθάνομαι πολύ περήφανος και ευγνώμων για αυτή την αναγνώριση. Με έχουν τιμήσει πολλές φορές στην καριέρα μου και έχω παραλάβει διάφορα βραβεία και σε άλλες ευρωπαϊκές πόλεις, όπου έπαιξα , αλλά όταν σε τιμούν στην πόλη όπου γεννήθηκες, έχει διαφορετικό και πολύ συναισθηματικό χαρακτήρα, με την παρουσία της οικογένειάς μου και των φίλων μου μιας ολόκληρης ζωής».

Στο τέλος της εκδήλωσης, ο δήμαρχος της Λόρα Ντελ Ρίο έκανε δώρο στον Κρέσπο ένα μικρό κάδρο με την εικόνα του Δημαρχείου της γενέτειράς του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ