«Θέμα χρόνου του Καρντόσο στην ΑΕΚ»

«Θέμα χρόνου του Καρντόσο στην ΑΕΚ»

Οι Πορτογάλοι θεωρούν δεδομένη τη συμφωνία του Μιγκέλ Καρντόσο με την ΑΕΚ, με τον 47χρονο τεχνικό να αναμένεται τις επόμενες μέρες στην Ελλάδα.

Η ΑΕΚ δεν θα συνεχίσει τη συνεργασία της με τον Μανόλο Χιμένεθ και ήδη οι άνθρωποι της Ένωσης «τρέχουν» το θέμα του αντικαταστάτη του Ανδαλουσιανού τεχνικού.

Η διοίκηση της ΑΕΚ λοιπόν αναμένεται εντός της ερχόμενης βδομάδας να ολοκληρώσει και τυπικά τη συνεργασία με τον Χιμένεθ και να ανακοινώσει την πρόσληψη του Μιγκέλ Καρντόσο. Σύμφωνα μάλιστα με όσα αναφέρουν από την Πορτογαλία και πιο συγκεκριμένα οι έγκυρες A’ Bola και O’ Jogo, είναι θέμα χρόνου η συμφωνία, με τον 47χρονο να αναμένεται τις επόμενες μέρες στην Ελλάδα.

Μάλιστα θεωρούν τόσο σίγουρη τη συμφωνία που αναφέρουν και λεπτομέρειες του deal λέγοντας ότι ήδη ο Καρντόσο έχει τον απόλυτο έλεγχο για το ρόστερ της Ένωσης.

«Απομένει μόνο η επισημοποίηση της λύσης της συνεργασίας της ΑΕΚ με τον Μανόλο Χιμένεθ, που αναμένεται τη Δευτέρα. Σύμφωνα με πληροφορίες της A Bola, ο Μιγκέλ Καρντόσο έχει ήδη τον απόλυτο έλεγχο πάνω στο ρόστερ της ΑΕΚ, αναλύοντας εξονυχιστικά κάθε παίκτη και στην Ελλάδα θα τον ακολουθήσουν οι συνεργάτες που είχε στη Ναντ και τη Θέλτα», αναφέρει η πορτογαλική εφημερίδα.

Η O’ Jogo από την πλευρά της, αναφέρει: «Η ΑΕΚ είχε εξ αρχής στόχο την πρόσληψη ενός Πορτογάλου προπονητή και στη λίστα της ήταν ο Ίβο Βιέιρα (Μορεϊρένσε), ο Ντανιέλ Ράμος (Ρίο Άβε) και ο Φόλια (Πορτιμονένσε, είχε περάσει και σαν παίκτης από την ΑΕΚ), αλλά κατέληξε στον Μιγκέλ Καρντόσο. Οι συζητήσεις πάνε καλά, αλλά δεν έχουν ολοκληρωθεί, κάτι που αναμένεται τις επόμενες μέρες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ