Κελπέκης: «Ο ΠΑΟΚ μας έδωσε την ευκαιρία για καριέρα»

Κελπέκης: «Ο ΠΑΟΚ μας έδωσε την ευκαιρία για καριέρα»

Ο προπονητής τερματοφυλάκων της Μακάμπι Χρήστος Κελπέκης, ευχαρίστησε τον ΠΑΟΚ για την ευκαιρία που του έδωσε να ξεκινήσει μαζί με τον Βλάνταν Ίβιτς την προπονητική.

Ο βοηθός του Βλάνταν Ίβιτς στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, και πρώην τερματοφύλακας, Χρήστος Κελπέκης, μίλησε στον Αρένα για τη φετινή του χρονιά στο Ισραήλ, για τα όσα είχε ζήσει στον ΠΑΟΚ, αλλά και για τους Πασχαλάκη και Ζίβκοβιτς.

Αρχικά μίλησε για τη φετινή καταπληκτική σεζόν της Μακάμπι στο Ισραήλ και την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Η Μακάμπι έσπασε φέτος όλα τα ρεκόρ του Ισραηλινού ποδοσφαίρου. Αν μας ρωτούσες, πως μπορούμε να φανταστούμε μια τέλεια σεζόν στο ποδόσφαιρο, θα λέγαμε αυτά που έγιναν φέτος».

Για την επόμενη σεζόν: «Θα μείνουμε και την επόμενη σεζόν στο Ισραήλ, έχουμε ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο. Έχουμε σχεδιάσει την προετοιμασία ήδη, και το ραντεβού μας είναι στις 19 Ιουλίου στο Τελ Αβίβ. Στην Ολλανδία θα κάνουμε την προετοιμασία μας και του χρόνου θα παίξουμε στον Β’ Γύρο των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ».

Για τον Εβγέν Σάκχοφ: «Τα μεταγραφικά τα χειρίζεται ο Βλάνταν, δεν μπορώ να ξέρω αν πάρουμε τον Σάκχοφ του χρόνου».

Για τις καλύτερες και τις χειρότερες στιγμές της καριέρας του: «Είχα και καλές και κακές στιγμές στην καριέρα μου. Είχα κάνει ένα φοβερό παιχνίδι με την Καλαμάτα στη Λεωφόρο, κόντρα στον Παναθηναϊκό. Χάσαμε 1-0 αντί για 6-0. Είχα βγάλει πολλά. Είχα και ματς όμως που ήθελα να ανοίξει η γη και να με καταπιεί. Έτσι είναι η θέση του τερματοφύλακα όμως».

Για τον Πασχαλάκη και τον Ζίβκοβιτς: «Ο Πασχαλάκης είναι ο κορυφαίος Έλληνας τερματοφύλακας πιστεύω. Ο Ζίβκοβιτς είναι καλός, όμως θα είναι back up του Πασχαλάκη. Είναι πιο δύσκολο να διακριθείς στον ΠΑΟΚ. Πρέπει να είσαι πανέτοιμος έστω και στη μια στιγμή που θα χρειαστείς, γιατί η πίεση είναι εντελώς διαφορετική ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ξάνθη. Είναι εντελώς διαφορετικό να αγωνίζεσαι σε μια ομάδα που παίζει ποδόσφαιρο κατοχής, που επιτίθεται, από ότι σε μια ομάδα που περιμένει τον αντίπαλο».

Για όσα έζησε μαζί με τον Βλάνταν Ίβιτς στον ΠΑΟΚ: «Στον ΠΑΟΚ ζήσαμε πολύ όμορφες στιγμές, και χαιρόμαστε που παρακολουθούμε τις επιτυχίες του. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους όσους βοήθησαν στο να πετύχει η ομάδα φέτος. Δεν ξεχνάμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα που μας έδωσε την ευκαιρία να ξεκινήσουμε την προπονητική. Ακολουθήσαμε τη δική μας πορεία στη συνέχεια, όμως στηρίζω την απόφαση του Βλάνταν, ήταν μια προσωπική επιλογή και δεν μπορώ να ξέρω πως θα ήταν τα πράγματα αν μέναμε στον ΠΑΟΚ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ