Απόσταση με Ρολάντο Άαρονς ο Παναθηναϊκός

Απόσταση με Ρολάντο Άαρονς ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός ψάχτηκε για την περίπτωση του 24χρονου εξτρέμ που ανήκει στη Νιούκαστλ, αλλά υπάρχει σημαντική διαφορά στο οικονομικό. Πέρσι απασχόλησε την ΑΕΚ.

Ο Νίκος Νταμπίζας δεδομένα έχει ρίξει δίχτυα και στη Νιούκαστλ, στηριζόμενος στις σχέσεις του με τον σύλλογο της Βόρειας Αγγλίας.

Ο 22χρονος επιθετικός Κάλουμ Ρόμπερτς είναι μία από τις περιπτώσεις που βρίσκονται στη λίστα του κι ενδεχομένως και ορισμένοι ακόμα νεαροί που ήδη από την Κ23. Στην ατζέντα του, όμως, σύμφωνα με έγκυρες πηγές βρέθηκε κι ένας ακόμα παίκτης της Νιούκαστλ, πιο έτοιμος και με παρουσία σε χώρες του εξωτερικού.

Ο λόγος για τον Ρολάντο Άαρονς. Προς το παρόν, πάντως, φαίνεται να μην υπάρχει συνέχεια με τον ταλαντούχο εξτρέμ, ο οποίος στις 16 του ερχόμενου Νοεμβρίου κλείνει τα 24 του χρόνια. Αν, λοιπόν, βρίσκεται ακόμα και περιμένει ο Παναθηναϊκός να πέσει η τιμή, θα φανεί στη πορεία. Αυτή τη στιγμή, πάντως, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει σημαντική απόσταση στο οικονομικό. Να σημειωθεί ότι πέρσι ενδιαφέρθηκε για την απόκτησή του η ΑΕΚ, μετά την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά η μεταγραφή δεν προχώρησε.

Πρέμιερ Λιγκ

Ο Άαρονς είναι αριστεροπόδαρος εξτρέμ, παίζει και στα δύο άκρα, έχει ύψος 1.78 και δεσμεύεται με τη Νιούκαστλ έως το 2021. Οι «ανθρακωρύχοι», ωστόσο, τον δίνουν συνεχώς δανεικό. Παρ’ όλα αυτά έχει καταφέρει να αγωνιστεί σε 18 παιχνίδια στη Πρέμιερ Λιγκ με δύο γκολ και δύο ασίστ. Ντεμπούτο στη Πρέμιερ Λιγκ, μάλιστα, έκανε πριν κλείσει τα 19 του χρόνια. Στις 17/8/14 έπαιξε αλλαγή (εντός έδρας) στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τη Μάντσεστερ Σίτι. Συνολικά, με την πρώτη ομάδα έχει 27 αγώνες.

Ο Άαρονς, ο οποίος γεννήθηκε στη Τζαμάικα κι από 5 ετών μετανάστευσε στην Αγγλία έχει κληθεί και στην εθνική Κ20 των «λιονταριών», όπου έχει δύο γκολ σε πέντε ματς. Τη φετινή σεζόν, μέτρησε δύο δανεισμούς. Πρώτα πήγε στη Σλοβακία. Εκεί αγωνίστηκε σε 13 ματς (εννέα βασικός), χωρίς να σκοράρει. Στο δεύτερο μισό της σεζόν αποχώρησε κι έπαιξε στη στη Τσάμπιονσιπ με τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ, όπου μέτρησε δέκα παιχνίδια με ένα γκολ και μίας ασίστ.

Καμπιονάτο

Τη σεζόν 2017-18 ο Άαρονς ξεκίνησε με τη Νιούκαστλ και μάλιστα έπαιξε και σε τέσσερα ματς στη Πρέμιερ Λιγκ. Δεν είχε, όμως, τον χρόνο που ήθελε κι έτσι παραχωρήθηκε δανεικός στην Ελλάς Βερόνα. Στο καμπιονάτο έκανε σε μισή σεζόν 11 παιχνίδια (τα έξι βασικός), αλλά δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα και με τον υποβιβασμό της Βερόνα αποχώρησε. Γίνεται αντιληπτό, ότι ο Παναθηναϊκός ψάχτηκε για μία πιο «έτοιμη» λύση από τη Νιούκαστλ, ωστόσο, τουλάχιστον στην παρούσα φάση υπάρχει απόσταση στο οικονομικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ