ΟΦΗ: «Η πίστη έφερε τη λύτρωση!» (vid)

Ο ΟΦΗ δημοσίευσε ένα όμορφο βίντεο από έναν νεαρό φίλο της ομάδας που προσεύχεται στο φάουλ του Ναμπί για να σκοράρει ο παίκτης των Κρητικών και να παραμείνει η ομάδα του στη Super League.

ΟΦΗ: «Η πίστη έφερε τη λύτρωση!» (vid) | to10.gr

Ο ΟΦΗ θα είναι και του χρόνου στη Super League, καθώς πήρε την πολυπόθητη νίκη επί του Πλατανιά με γκολ του Ναμπί στο 95′!

Οι Κρητικοί ανέβασαν ένα βίντεο, όπου ένας νεαρός φίλαθλος της ομάδας έκανε το σταυρό του και προσευχήθηκε για να πάει η μπάλα στα δίχτυα πριν την εκτέλεση του φάουλ. Οι προσευχές του εισακούονται και ο ΟΦΗ εξασφάλισε την παραμονή, όπως θα δείτε και παρακάτω.

Αναλυτικά:

«Η πίστη έφερε τη λύτρωση! Ο νεαρός φίλαθλος του ΟΦΗ το πίστεψε κι έγινε viral σε όλη τη φίλαθλη Ελλάδα. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα πανηγύρισε το λυτρωτικό γκολ του Αντίλ Ναμπί. Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θα βρει το νεαρό φίλαθλο της ομάδας μας, τον οποίο περιμένει ένα μοναδικό “ομιλίτικο δώρο” »

Η πίστη έφερε τη λύτρωση! Ο νεαρός φίλαθλος του ΟΦΗ το πίστεψε κι έγινε viral σε όλη τη φίλαθλη Ελλάδα. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα πανηγύρισε το λυτρωτικό γκολ του Αντίλ Ναμπί. Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θα βρει το νεαρό φίλαθλο της ομάδας μας, τον οποίο περιμένει ένα μοναδικό "ομιλίτικο δώρο"

Gepostet von OFI 1925 official am Sonntag, 26. Mai 2019

Γράψτε το σχόλιο σας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο