Στην Αθήνα ο Βράνιες, τελική ευθεία για την επιστροφή του στην ΑΕΚ!

Στην Αθήνα ο Βράνιες, τελική ευθεία για την επιστροφή του στην ΑΕΚ!

Ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις στην υπόθεση του Ογκνιέν Βράνιες, που έφτασε στη χώρα μας για να διαπραγματευτεί από κοντά τη μεταγραφή του στην Ένωση.

Στην τελική ευθεία μπήκε όπως όλα δείχνουν η επιστροφή του Ογκνιέν Βράνιες στην ΑΕΚ, καθώς πληροφορίες που πάντως δεν επιβεβαιώνονται από την Ένωση, θέλουν τον Βόσνιο στόπερ στη χώρα μας! Σύμφωνα με τις συγκεκριμένες πηγές ο Βράνιες έφτασε το μεσημέρι της Κυριακής στην Αθήνα, με σκοπό να παραμείνει στη χώρα μας λίγες μέρες.

Από το περιβάλλον του Βράνιες δεν γίνεται ξεκάθαρο αν αυτό το ταξίδι αφορά την ΑΕΚ ή απλά τις καλοκαιρινές διακοπές του, όμως όλα δείχνουν πως ο Βόσνιος θα έχει συνάντηση με τους ανθρώπους της Ένωσης. Όλα δείχνουν πως οι δύο πλευρές θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και το θέμα της επιστροφής του στην ομάδα θα ξεκαθαρίσει οριστικά.

Η ΑΕΚ έχει καταθέσει πρόταση στην Άντερλεχτ για τον Βράνιες και αυτό που μένει είναι η τελική απάντηση των Βέλγων. Βεβαίως, μένει να φανεί και το κατά πόσο ο ίδιος ο παίκτης θέλει όντως να γυρίσει στους Κιτρινόμαυρους, μιας και για να φορέσει ξανά τη φανέλα με τον Δικέφαλο, θα πρέπει να κάνει γερό «ψαλίδι» στις απολαβές του.

Όπως και να έχει το εν λόγω ζήτημα θα ξεκαθαρίσει άμεσα. Μιας και το ταξίδι του Βράνιες στη χώρα μας βάζει την υπόθεση στην τελική της ευθεία, με τις εξελίξεις να αναμένονται ραγδαίες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ