Παναθηναϊκός: Περιμένει πρώτα να πληρωθεί και μετά να συζητήσει ο Μουνιέ

Παναθηναϊκός: Περιμένει πρώτα να πληρωθεί και μετά να συζητήσει ο Μουνιέ

Στον Αντονί Μουνιέ ο Παναθηναϊκός οφείλει χρήματα ακόμα και από τη σεζόν 2017-18 και αν δεν τον εξοφλήσει δεν πρόκειται να μπει ο Γάλλος σε κουβέντες.

Ο Αντονί Μουνιέ αποτελεί το μεγαλύτερο «αγκάθι» για τον Παναθηναϊκό όσον αφορά το θέμα των αποδεσμεύσεων. Κυρίως διότι το συμβόλαιό του είναι το μεγαλύτερο από κάθε άλλου ποδοσφαιριστή στο ρόστερ. Ο Γάλλος έχει συμβόλαιο που φτάνει τις 400.000 ευρώ εν όψει της νέας σεζόν, αριθμός απαγορευτικός για την υπάρχουσα κατάσταση στους πράσινους.

Οι πρώτες επαφές μεταξύ των δύο πλευρών έχουν ήδη γίνει, αλλά πρόοδος δεν έχει υπάρξει όσον αφορά τη λύση του συμβολαίου. Και δεν πρόκειται να υπάρξει αν παραμένει ανοιχτό το θέμα της οφειλής που υπάρχει προς τον Μουνιέ από την περσινή κιόλας χρονιά.

Στον έμπειρο μεσοεπθετικό οφείλονται χρήματα από τη σεζόν 2017-18, ενώ δεν έχει πάρει και μία δόση συμβολαίου από τη χρονιά που πέρασε. Όλα αυτά, σε συνδυασμό με το γεγονός πως έχει σε ισχύ ένα υψηλό συμβόλαιο, βάζουν δύσκολα στον Παναθηναϊκό για να προχωρήσεις τις συζητήσεις και το θέμα του Μουνιέ.

Ο Γάλλος περιμένει πρώτα να εξοφληθεί και στη συνέχεια να κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Πρόταση που να φτάνει στα χρήματα που έχει υπογράψει με τον Παναθηναϊκό δεν έχει – και θεωρείται απίθανο να υπάρξει – αλλά ο χρόνος δεν πιέζει τον παίκτη. Αυτός που έχει την πίεση είναι ο Παναθηναϊκός, τόσο στη δική του περίπτωση, όσο και στων υπολοίπων που ο Δώνης δεν έχει στα πλάνα του.

Ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να ζει υπό καθεστώς σκληρής οικονομικής πολιτικής, αφού δόθηκε προτεραιότητα σε άλλα θέματα προκειμένου η ομάδα να εξασφαλίσει την άδεια, με αποτέλεσμα να έχουν μείνει πίσω θέματα που αφορούν το αγωνιστικό. Και αυτό φέρνει προβλήματα τόσο στο… φύγε, όσο και στο… έλα και τις μεταγραφές που θέλουν – αλλά προς το παρόν δεν μπορούν – να κάνουν οι Δώνης και Νταμπίζας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ