Τι είπαν Καρυπίδης, Διαμαντόπουλος και Παντελίδης

Οι τρεις άντρες αποφάσισαν για τους μεταγραφικούς στόχους και τις αλλαγές στο προπονητικό κέντρο του Άρη.


Τι είπαν Καρυπίδης, Διαμαντόπουλος και Παντελίδης | to10.gr

Λίγο μετά τις 12 το βράδυ τελείωσε η προγραμματισμένη συνάντηση μεταξύ του Θόδωρου Καρυπίδη, του Ντίνου Διαμαντόπουλου και του Σάββα Παντελίδη στην Αθήνα. Στις συνολικά τέσσερις ώρες που διήρκεσε συζητήθηκαν πολλά θέματα, που αφορούν τη λειτουργία της ομάδας την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Οι τρεις τους κατέληξαν στα ονόματα που ενδιαφέρουν τον Άρη σε επίπεδο μεταγραφών και ο Καρυπίδης άναψε το «πράσινο φως» για να προχωρήσει ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν. Οι κίτρινοι αναμένεται να ενισχυθούν με τέσσερις-πέντε παίκτες, σίγουρα με κεντρικό αμυντικό, οκτάρι, επιθετικό και πλάγιο επιθετικό, όπως δήλωσε πρόσφατα ο αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ. Κοινή επιθυμία όλων των εμπλεκομένων είναι οι καινούριοι ποδοσφαιριστές να έχουν αποκτηθεί μέχρι τις 20 Ιουνίου και υπάρχει αισιοδοξία πως αυτό είναι εφικτό.

Ακόμη, αλλαγές έχουν δρομολογηθεί και στο ιατρικό κομμάτι, όπως ζήτησε ο Διαμαντόπουλος, με βελτιώσεις και προσθήκες πάνω σε αυτό το ζήτημα στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο στο Ν. Ρύσιο. Αυτή δεν θα είναι η μόνη παρέμβαση στο προπονητικό κέντρο των κίτρινων, καθώς το χορτάρι στα δυο του γήπεδα θα ξηλωθεί και θα αντικατασταθεί με νέο χλοοτάπητα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο