Live και streaming από to10.gr η άφιξη του Βαλμπουενά

Live και streaming από to10.gr η άφιξη του Βαλμπουενά

Ο Ματιέ Βαλμπουενά «προσγειώθηκε» στις 02:55 στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και to10.gr σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό την άφιξή του, αλλά και τις πρώτες δηλώσεις του.

Η Ελλάδα και συνολικά η Ευρώπη, κινούνται σε εκλογικούς ρυθμούς. Εντούτοις, η πολυπληθέστερη κοινότητας της χώρας, ψηφίζει δαγκωτό… μεταγραφή. Και όχι όποια κι όποια, αλλά μεταγραφή από το πάνω ράφι. Μεταγραφή… αυτοδυναμίας, που δεν χρειάζεται καν επαναληπτικές εκλογές. Διότι οι οπαδοί του Ολυμπιακού «υποδέχονται» σήμερα το πρώτο μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας τους για τη φετινή χρονιά: Τον πολύ, Ματιέ Βαλμπουενά.

Με βάση το σχέδιο πτήσης της Turkish Airlines, το αεροπλάνο που θα μεταφέρει τον Γάλλο σταρ στην Ελλάδα, αναμένεται να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 02:30. Και παρά το προχωρημένο της ώρας, αναμένεται θερμή υποδοχή από φίλους των Πειραιωτών που ενδέχεται να τον υποδεχθούν.

Στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» θα βρίσκεται και to10.gr, για να σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό την άφιξη του 34χρονου Γάλλου αστέρα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, που έρχεται για να υπογράψει στον Ολυμπιακό και να τον βοηθήσει να επανέλθει στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά και να επιστρέψει στους ομίλους του Champions League.

Μείνετε συντονισμένοι στο 10.gr, διότι στις 02:30, θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε Live εικόνα από την άφιξη και τις πρώτες δηλώσεις του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του Ολυμπιακού.

Η τελευταία ενημέρωση κάνει λόγο για καθυστέρηση στην ώρα άφιξης τη πτήσης του Γάλλου ο οποίος αναμένεται στη χώρα μας στις 02:55!

Η πτήση του Ματιέ Βαλμπουενά μόλις έφτασε. Μείνετε συντονισμένοι στο to10.gr για φωτογραφίες και live ενημέρωση.

Live η άφιξη του Ματιέ Βαλμπουενά στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ