Παναθηναϊκός: Πρώτα αποχωρήσεις και μετά μεταγραφές

Παναθηναϊκός: Πρώτα αποχωρήσεις και μετά μεταγραφές

Δεν θα ξεφύγει από την σφιχτή οικονομική του πολιτική ούτε φέτος ο Παναθηναϊκός που δεν θα προχωρήσει σε μεταγραφές αν δεν ξεφορτωθεί πρώτα κάποια «βαριά» συμβόλαια.

Ο Παναθηναϊκός δεν αναμένεται να παρεκκλίνει από την σφιχτή οικονομική πολιτική των προηγούμενων ετών με τον Γιάννη Αλαφούζο να κάνει σαφές πως δεν θα γίνουν υπερβολές και υπέρβαση στο μπάτζετ της νέας σεζόν.

 

Σύμφωνα μάλιστα με την «Sportday» προτεραιότητα στο «τριφύλλι» είναι η αποχώρηση κάποιων ποδοσφαιριστών που έχουν και σχετικά υψηλά συμβόλαια από τα οποία υπολογίζουν πως θα εξοικονομήσουν περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ. Και στη συνέχεια θα προχωρήσουν σε μεταγραφές.

Οι Κουλιμπαλί, Κάτσε, Μουνιέ, Άλτμαν και Οικονόμου αναμένεται να δώσουν αυτή την ανάσα στον Παναθηναϊκό με τους δύο πρώτους να έχουν ήδη αποχωρήσει ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τους άλλους τρεις.

Παράλληλα προς αποχώρηση είναι και οι Βέργος, Τζανδάρης, Παντελάκης και Σιφναίος, η αποχώρηση των οποίων γλιτώσει κάποια ακόμη χρήματα και δώσει τη δυνατότητα για κάποια παραπάνω κίνηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ