Λυσάνδρου και Λυμπερόπουλος πήγαν στην Πορτογαλία για Καρντόσο

Λυσάνδρου και Λυμπερόπουλος πήγαν στην Πορτογαλία για Καρντόσο

Από το πρωί της Κυριακής στην Πορτογαλία οι Μηνάς Λυσάνδρου και Νίκος Λυμπερόπουλος για την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Μιγκέλ Καρντόσο.

Μόνο η ανακοίνωση φαίνεται πως απομένει για τον Μιγκέλ Καρντόσο που όπως όλα δείχνουν θα είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΚ.

Ο διευθύνων σύμβουλος της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, Μηνάς Λυσάνδρου και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Νίκος Λυμπερόπουλος, βρίσκονται στην Πορτογαλία από την Κυριακή ώστε να ρυθμίσουν όλες τις λεπτομέρειες μεταξύ των δύο πλευρών.

Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ» ο Πορτογάλος τεχνικός θα υπογράψει διετές συμβόλαιο και μαζί με τους συνεργάτες του αναμένεται να στοιχίσει παραπάνω από τις 600.000 ευρώ που θα στοίχιζε ο Μανόλο Χιμένεθ και το δικό του τιμ για τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, η πρώτη προσέγγιση των δύο πλευρών έγινε τρεις μέρες μετά τον τελικό Κυπέλλου, στις 14 Μαίου ενώ περίπου μία εβδομάδα μετά και αφού μελέτησε την ομάδα ήρθε στην χώρα μας όπου και είχε συνάντηση με τους Λυμπερόπουλο και Λυσάνδρου. Στην συνέχεια όπως σημειώνεται στο ρεπορτάζ, ο πρώην προπονητής των Ρίο Αβε, Ναντ και Θέλτα, συναντήθηκε και με τον Δημήτρη Μελισσανίδη στο κότερο του διοικητικού ηγέτη της Ένωσης αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις για τις γνώσεις του σχετικά με την ομάδα.

Αυτό που μένει να οριστικοποιηθεί ακόμη είναι το αν θα τον ακολουθήσουν και οι τέσσερις συνεργάτες του, δύο βοηθοί, ένας γυμναστής και ένας προπονητής τερματοφυλάκων. Στην ΑΕΚ είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με τη δουλειά του προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδας, Χρυσόστομου Μιχαηλίδη στους γκολκίπερ και θα ήθελαν να παραμείνει κάτι που είναι πιθανόν να συμβεί ακόμη κι αν έρθει ο συνεργάτης του Καρντόσο.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας ο Καρντόσο αναμένεται έρθει στην Ελλάδα, να ανακοινωθεί και να παρουσιαστεί επίσημα από την ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ