Τα νέα διαρκείας του ΠΑΟΚ

Τα νέα διαρκείας του ΠΑΟΚ

Τον Ιούνιο αναμένεται να βγουν στην κυκλοφορία τα νέα εισιτήρια διαρκείας των Νταμπλούχων, με τις τιμές να είναι ελαφρώς αυξημένες σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Εκατοντάδες φίλαθλοι του ΠΑΟΚ επικοινωνούν σε καθημερινή βάση με τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προκειμένου να μάθουν το πότε θα τεθούν στην κυκλοφορία τα νέα εισιτήρια διαρκείας.

Η κατάκτηση του νταμπλ από τους Ασπρόμαυρους, αλλά και η συμμετοχή της ομάδας στα προκριματικά του Champions League, έχει μεγαλώσει την επιθυμία των φιλάθλων για αγορά εισιτηρίων διαρκείας καθώς δεν θέλουν να χάσουν φέτος ούτε ένα παιχνίδι.

Η ημερομηνία ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί πάντως αυτό που προκύπτει είναι πως στα μέσα Ιουνίου θα βγει ενημερωτικό δελτίο από τους Θεσσαλονικείς για το πότε θα ανοίξει η διαδικασία.

Τα τελευταία χρόνια υπήρξε οι τιμές δεν είχαν αλλάξει, παρέμεναν σταθερές. Φέτος όμως θα έχουν μια λογική αύξηση, σε όλες τις θύρες του γηπέδου της Τούμπας. Αυτό που περιμένουν στη Μικράς Ασίας είναι να ανακοινωθεί από την διοργανώτρια αρχή το πως θα διεξαχθεί το φετινό πρωτάθλημα και τον αριθμό αγώνων που θα κληθεί να δώσει ο Δικέφαλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ