Η ώρα της αποθέωσης για τον Βαλμπουενά!

Στις 6 το απόγευμα θα βρίσκεται στα γραφεία της ερυθρόλευκης ΠΑΕ ο Ματιέ Βαλμπουενά για τις υπογραφές – Ντελίριο ενθουσιασμού στον κόσμο του Ολυμπιακού που αναμένεται να τον αποθεώσει.

Η ώρα της αποθέωσης για τον Βαλμπουενά! | to10.gr

Ο Ματιέ Βαλμπουενά αποτελεί το «μπαμ» του καλοκαιριού για τον Ολυμπιακό και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ένα ακόμη με την «σφραγίδα» του Ολυμπιακού που φροντίζει να φέρνει στην χώρα μας κορυφαίους ποδοσφαιριστές από την ευρωπαϊκή αγορά.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει την πρώτη, από τις πολλές όπως ελπίζει μέσα στην χρονιά, αποθέωση από τους οπαδούς του Ολυμπιακού καθώς το απόγευμα θα βρεθεί στα γραφεία της πλατείας Αλεξάνδρας.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά που έφτασε τα ξημερώματα στην Αθήνα, έτοιμος για τη νέα πρόκληση της καριέρας του, ολοκλήρωσε τις ιατρικές εξετάσεις και αναμένεται να βρίσκεται στα γραφεία της ερυθρόλευκης ΠΑΕ στις 6 το απόγευμα.

Εκεί όπου αναμένεται να αποθεωθεί από τους οπαδούς του Ολυμπιακού που θα βρεθούν για να δουν από κοντά τον νέο σούπερ σταρ της ομάδας. Η μεταγραφή του Βαλμπουενά άλλωστε έχει προκαλέσει ενθουσιασμό στις τάξεις των οπαδών του Ολυμπιακού που βλέπουν εμπράκτως πως οι υποσχέσεις για ακόμη μεγαλύτερη ενίσχυση της ομάδας γίνονται άμεσα πράξεις.

Με κινήσεις μάλιστα από το πάνω ράφι του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, γρήγορα και αποτελεσματικά ώστε ο Ολυμπιακός να πετύχει τους μεγάλους στόχους που έχει θέσει, με πρώτο βεβαίως χρονικά αυτό της εισόδου στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο