Παρουσίαση και ομιλία Μουρίκη στο Πανεπιστήμιο Τρικάλων

Παρουσίαση και ομιλία Μουρίκη στο Πανεπιστήμιο Τρικάλων

Ο προπονητής φυσικής κατάστασης του Ολυμπιακού, Χρήστος Μουρίκης μίλησε σε μεταπτυχιακούς φοιτητές του Πανεπιστημίου Τρικάλων

Η θέση του προπονητή φυσικής κατάστασης είναι πολύ σημαντική σε όλες τις ομάδες και ο Ολυμπιακός αισθάνεται σιγουριά με την παρουσία του Χρήστου Μουρίκη στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας του λιμανιού.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι ο Πέδρο Μαρτίνς μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον συνεργάτη του, όπως έκαναν στο παρελθόν και άλλοι σπουδαίοι προπονητές που δούλεψαν στους πειραιώτες, όπως ο Ερνέστο Βαλβέρδε και ο Μίτσελ.

Ο προπονητής φυσικής κατάστασης της ομάδας του λιμανιού μίλησε στο Πανεπιστήμιο Τρικάλων, κάνοντας παρουσίαση σε επιλεγμένους μεταπτυχιακούς φοιτητές.

Ο Χρήστος Μουρίκης μίλησε σε φοιτητές της νέας ειδικότητας, του προπονητή φυσικής κατάστασης και αποκατάστασης τραυματισμών του Πανεπιστημίου Τρικάλων.

Το ΤΕΦΑΑ Τρικάλων συνεχίζει την συνεργασία του με τους κορυφαίους στον χώρο του αθλητισμού και σε αυτό το πλαίσιο έγινε και η παρουσίαση του Χρήστου Μουρίκη στους μεταπτυχιακούς φοιτητές.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ