Πέρασε από ιατρικά ο Βαλμπουενά

Πέρασε από ιατρικά ο Βαλμπουενά

Ο Γάλλος παικταράς πέρασε με επιτυχία τα ιατρικά τεστ στο Metropolitan και στις 18:00 αναμένεται να βρεθεί στα γραφεία του Ολυμπιακού για να υπογράψει το συμβόλαιο του.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα τα ξημερώματα της Δευτέρας και αναμένεται σήμερα να ανακοινωθεί και τυπικά η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Ο Γάλλος σταρ σήμερα το πρωί βρέθηκε στο Metropolitan για να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία θα βρεθεί στις 18:00 στα γραφεία των ερυθρόλευκων στην Πλατεία Αλεξάνδρας προκειμένου να βάλει την υπογραφή του αλλά και να γνωρίσει την αποθέωση από τους φίλους της ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 34χρονος εξτρέμ πέρασε με απόλυτη επιτυχία τα ιατρικά τεστ και πλέον είναι θέμα χρόνου η ανακοίνωση της συμφωνίας του με τον Ολυμπιακό. Στο νοσοκομείο μάλιστα ο Γάλλος παικταράς πήρε μια γεύση από τους φίλους των ερυθρόλευκων, οι οποίοι μόλις τον αντίκρισαν «έτρεξαν» να βγάλουν φωτογραφίες μαζί του.

Ο κόσμος αποθέωσε τον Γάλλο, ενώ και ο ίδιος δεν χάλασε σε κανέναν χατίρι, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως είναι απόλυτα ικανοποιημένος για την επικείμενη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Στη συνέχεια αποχώρησε από το Metropolitan και σε λίγη ώρα θα βρεθεί στην Πλατεία Αλεξάνδρας, όπου οι φίλοι των Πειραιωτών του επιφυλάσσει θερμή υποδοχή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ