AEK : Προς δανεισμό ο Τζανετόπουλος

AEK : Προς δανεισμό ο Τζανετόπουλος

Σε ομάδα που θα παίρνει χρόνο συμμετοχής αναμένεται να βρεθεί τον Γενάρη ο νεαρός στόπερ.

Μπορεί ο Άνταμ Τζανετόπουλος να επέστρεψε το καλοκαίρι στην ΑΕΚ με στόχο να κερδίσει μια θέση στο ρόστερ και να πάρει ευκαιρίες, όμως δύσκολα θα συνεχίσει στην Ένωση και μετά τον Ιανουάριο.

Πληροφορίες από to10.gr αναφέρουν πως ο νεαρός στόπερ είναι πολύ πιθανό να παραχωρηθεί την μεταγραφική περίοδο που έρχεται σε κάποια ομάδα που θα του εξασφαλίσει χρόνο συμμετοχής, αφού στην ΑΕΚ κάτι τέτοιο δύσκολα θα συμβεί.

Παρά το ότι ο Τζανετόπουλος έκανε μια εξαιρετική σεζόν πέρυσι με τον Ηρακλή, ενώ και φέτος όποτε χρησιμοποιήθηκε από τον Χιμένεθ τα πήγε καλά, ο Ισπανός τεχνικός της ΑΕΚ δεν έχει δείξει πως είναι διατεθειμένος να του εμπιστευτεί μια σταθερή θέση στο ρόστερ. Με αποκορύφωμα τον αποκλεισμό του από την αποστολή για το παιχνίδι με την Κέρκυρα, παρότι στο εν λόγω ματς ήταν εκτός τόσο ο Τσόσιτς, όσο και ο Βράνιες.

Έτσι λοιπόν, το σενάριο του δανεισμού του Τζανετόπουλου τον Γενάρη δείχνει να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες και μάλιστα, δεν αποκλείεται και σύντομα να προχωρήσει. Με την ΑΕΚ και τον παίκτη να συμφωνούν στην παραχώρησή του για έξι μήνες, πιθανότατα σε σύλλογο της Σούπερ Λιγκ, ώστε ο «Τζάνε» να πάρει αγωνιστικά λεπτά και συμμετοχές. Επιστρέφοντας στην ΑΕΚ ξανά το καλοκαίρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ