Μπάτζετ στα ίδια επίπεδα με πέρσι και… βλέπουμε

Μπάτζετ στα ίδια επίπεδα με πέρσι και… βλέπουμε

Με βάση τα υπάρχοντα δεδομένα, το μπάτζετ του Παναθηναϊκού δε θα ξεπεράσει τα 3-3,5 εκατομμύρια ευρώ «καθαρά», κάνοντας ακόμα πιο δύσκολη τη δουλειά Νταμπίζα και Δώνη.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει προχωρήσει σε μεταγραφική κίνηση ακόμα και δύσκολα θα κάνει κάτι τέτοιο πριν μπούμε στο δεύτερο δεκαήμερο του Ιουνίου. Από τη στιγμή που και φέτος δεν έχει διαθέσιμα χρήματα για να κινηθεί με άνεση στην αγορά και απ’ την ώρα που τα συμβόλαια των παικτών που είναι εκτός πλάνων δεν έχουν λυθεί ακόμα, τα… χέρια των Δώνη και Νταμπίζα είναι δεμένα. Και είναι αναγκασμένοι να περιμένουν.

Ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν πως και φέτος ο Παναθηναϊκός δε θα παρεκκλίνει από το πολύ σφιχτό οικονομικό του πλάνο, με τον Γιάννη Αλαφούζο να έχει στείλει το μήνυμα πως το μπάτζετ θα είναι παρόμοιο με το περσινό. Ούτε… ευρώ παραπάνω, κάτι που σημαίνει πως στα «καθαρά» χρήματα δε θα ξεπεράσει τα 3-3,5 εκατομμύρια ευρώ.

Με λίγα λόγια, ο Παναθηναϊκός είναι αναγκασμένος να προχωρήσει ξανά σε φτηνές λύσεις, να καταφέρει να λύσει κάποιο από τα μεγάλα συμβόλαια που υπάρχουν (Μουνιέ) το συντομότερο δυνατό για να έχει διαθέσιμα χρήματα και φυσικά να δει με μεγαλύτερη ανάγκη πιθανή πώληση κάποιου ποδοσφαιριστή που θα διευκολύνει τα πράγματα.

Όπως για παράδειγμα τον Χατζηγιοβάνη, για τον οποίο υπάρχουν πληροφορίες πως θα έρθει πρόταση που θα κυμαίνεται από 800.000 ευρώ έως 1,2 εκατομμύρια, αλλά και αυτό αναμένεται να καθυστερήσει.

Επιπλέον, το ότι ο Παναθηναϊκός δε θα ανέβει καθόλου στο μπάτζετ του, σύμφωνα πάντα με την έως τώρα πληροφόρηση που υπάρχει από τον Αλαφούζο, σημαίνει πως και τα συμβόλαιά του θα είναι εξαιρετικά χαμηλά. Δε θα υπερβαίνουν τις 200-250.000 ευρώ. Κάτι που δυσκολεύει ακόμα περισσότερο και την ποιοτική αναβάθμιση του κόσμου, αλλά και το κατά πόσο θα μπορέσει να ικανοποιήσει και να κρατήσει τους ποδοσφαιριστές που θέλει από το ρόστερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ