Ανατροπή βόμβα: Ο Βαρέλα έμεινε στον ΠΑΟΚ (pic)

Ανατροπή βόμβα: Ο Βαρέλα έμεινε στον ΠΑΟΚ (pic)

Ο Φερνάντο Βαρέλα παραμείνει ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, καθώς ο Ιβάν και ο Γιώργος Σαββίδης κατάφεραν να τα βρουν μαζί του, ανατρέποντας τελείως το σκηνικό!

Παίκτης του ΠΑΟΚ για ακόμη τρία χρόνια θα παραμείνει ο Φερνάντο Βαρέλα. Μια μεγάλη ανατροπή. Μια μεγάλη επιτυχία του ΠΑΟΚ και του Ιβάν Σαββίδη. Ενας παίκτης που εξ αρχής είχε ξεκαθαρίσει πως θέλει να μείνει στον Δικέφαλο, αλλά αποφάσισε να πάει ως το τέλος, διεκδικώντας αυτό που πίστευε ότι αξίζει. Και τελικά ο Δικέφαλος του Βορρά του το προσέφερε.

Ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός από το Πράσινο Ακρωτήρι είχε ξεκαθαρίσει τα «θέλω» του, είχε μαζέψει τα πράγματά του και ουσιαστικά αποτελούσε παρελθόν για τον ΠΑΟΚ. Καθώς δεν βρισκόταν σημείο επαφής. Αυτό, όμως, άλλαξε πανηγυρικά το μεσημέρι της Δευτέρας, μετά το ραντεβού που είχε ο παίκτης με τη διοίκηση των πρωταθλητών. Εκεί όπου τέθηκαν επί τάπητος τα δεδομένα και τελικά επήλθε συμφωνία.

Οι πληροφορίες για την επίτευξη του deal με τον Βαρέλα αναφέρουν πως ο ΠΑΟΚ ικανοποίησε πλήρως τις απαιτήσεις του. Κάτι που σημαίνει ότι του προσέφερε κλειστό 3ετές συμβόλαιο που ήταν απαράβατος όρος για τον Βαρέλα, με συνολικές απολαβές καθαρά 4 εκατ. ευρώ. Ήτοι κάτι παραπάνω από 1,3 εκατ. ευρώ τον χρόνο. Χωρίς σε αυτό το ποσό να υπολογίζονται τα μπόνους επίτευξης στόχων και συμμετοχών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το τέλος της συνάντησης που είχε με τον Φερνάντο Βαρέλα, ο Γιώργος Σαββίδης, αφού κατάφερε (και με την εντολή του πατέρα του) να τελειώσει θετικά το θέμα του Βαρέλα, ανάρτησε και μια φωτογραφία στην οποία εικονίζονται ο Βαρέλα με τον Βιεϊρίνια στην Τούμπα, με το μήνυμα: «Πανηγυρίσατε πολύ πρόωρα παιδιά». Εννοώντας, προφανώς τους αντιπάλους του ΠΑΟΚ.

Πλέον, όλα δείχνουν ότι βγήκε λευκός καπνός με αποτέλεσμα την παραμονή του πλέον πετυχημένου αμυντικού στη σύγχρονη ιστορία του ΠΑΟΚ. Και το μόνο που απομένει για να «κλειδώσει» η παραμονή του είναι οι επίσημες ανακοινώσεις. Που όλα δείχνουν πως είναι θέμα χρόνο πλέον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ