Άρης: Κι άλλη ομάδα στο παιχνίδι για Γιέφτοβιτς

Άρης: Κι άλλη ομάδα στο παιχνίδι για Γιέφτοβιτς

Δεν ενδιαφέρονται μόνο ο Άρης για τον εξτρέμ του Ερυθρού Αστέρα, Μίλαν Γιέφτοβιτς.

Ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Άρη παίζει το όνομα του Μίλαν Γιέφτοβιτς, που είναι πολύ πιθανό να αποδεσμευτεί από τον Ερυθρό Αστέρα. Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός περιμένει την απάντηση του προπονητή του σερβικού συλλόγου, Βλάνταν Μιλόσεβιτς, για το αν θα έχει πιο μεγάλο χρόνο συμμετοχής του χρόνου και αν η απάντηση είναι αρνητική το πιο πιθανό είναι να αποχωρήσει.

Όμως, όπως φαίνεται, δεν παρακολουθούν μόνο οι κίτρινοι στενά την περίπτωση του Σέρβου, αφού ενδιαφέρον υπάρχει και από την Ιβηρική χερσόνησο, καθώς σύμφωνα με ισπανική ιστοσελίδα, αποτελεί στόχο της Μαγιόρκα.

Αναλυτικά, όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα από την Ισπανία:

«Οι πληροφορίες από διάφορες πηγές – που δεν επιβεβαιώνονται από την ομάδα – συνδέουν τη Μαγιόρκα με τον Σέρβο μεσοεπιθετικό Μίλαν Γιέφτοβιτς, ο οποίος τη φετινή σεζόν ήταν αναπληρωματικός στον Ερυθρό Αστέρα, ενώ στο παρελθόν έχει παίξει στη Νορβηγία και την Τουρκία .

Ο Γιέφτοβιτς είναι ένας παίκτης με καλά χαρακτηριστικά, ο οποίος τη φετινή σεζόν είχε 4 γκολ σε 10 παιχνίδια με τον Ερυθρό Αστέρα. Μπορεί να παίξει τόσο στην κορυφή όσο και σε οποιοδήποτε από τα δύο άκρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ