Πρόταση Ολυμπιακού σε Φακούντο Φερέιρα

Πρόταση Ολυμπιακού σε Φακούντο Φερέιρα

O Φακούντο Φερέιρα αρέσει πολύ στον Πέδρο Μαρτίνς και ο Ολυμπιακός προχώρησε σε πρόταση προς την Μπενφίκα για την απόκτηση του Αργεντινού φορ.

Εδώ και λίγες μέρες έχει επανέλθει στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό η περίπτωση του Φακούντο Φερέιρα που ανήκει στην Μπενφίκα και φέτος αγωνίστηκε στην Εσπανιόλ ως δανεικός.

Ο Αργεντινός που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τους «ερυθρόλευκους» δεν αναμένεται να συνεχίσει στους Καταλανούς οι οποίοι δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν χρήση της οψιόν του, ύψους 8 εκατ. ευρώ και θα επιστρέψει στην Μπενφίκα.

Σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή» ο Ολυμπιακός έχει ήδη κάνει προσφορά στην πλευρά του παίκτη που μετά την μέτρια σεζόν που πραγματοποίησε με την Εσπανιόλ (1 γκολ σε 9 εμφανίσεις στη La Liga), παρουσιάζει πλέον πιο λογικές απαιτήσεις και μένει να φανεί αν επιθυμεί να αγωνιστεί στην Ελλάδα.

Αν τα βρει ο Ολυμπιακός με τον παίκτη, τότε θα γίνει προσέγγιση και στην Μπενφίκα που πιθανότατα θα έχει πλέον μικρότερες απαιτήσεις από το ποσό της ρήτρας είτε για την αγορά του 28χρονου επιθετικού είτε για τον δανεισμό του με οψιόν αγοράς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ