Μαυρέας: «Ήταν επιβεβλημένη η παραμονή του Βαρέλα στον ΠΑΟΚ»

Μαυρέας: «Ήταν επιβεβλημένη η παραμονή του Βαρέλα στον ΠΑΟΚ»

Ο Αντώνης Μαυρέας τόνισε ότι είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι ο Δικέφαλος κρατάει τελικά τον Φερνάντο Βαρέλα.

Η οικογένεια του ΠΑΟΚ υποδέχθηκε με μεγάλη ανακούφιση την ανατροπή στο θέμα του Βαρέλα, ο οποίος συμφώνησε να παραμείνει στην ομάδα για άλλα τρία χρόνια. Ο Αντώνης Μαυρέας μίλησε για το θέμα στο «Metropolis 95.5».

Μεταξύ άλλων είπε: «Το να φύγει κάποιος από τον ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή, όσο επαγγελματίας κι αν είναι, θα κάνει μεγάλο λάθος. Φέρνω ως παράδειγμα εμένα. Μόλις έφυγα από τον ΠΑΟΚ και πήγα στον Εθνικό, τότε κατάλαβα το λάθος μου. Ο ΠΑΟΚ, ειδικά με τον Ιβάν Σαββίδη τα τελευταία χρόνια, είναι ένα τεράστιο κλαμπ.

Η παραμονή του Βαρέλα ήταν η πιο χαρμόσυνη είδηση αυτή τη στιγμή. Ό,τι και να έβαλε στο τραπέζι για να μείνει, είτε την οικογένειά του, είτε το οικονομικό, είναι ό,τι το καλύτερο για τον ΠΑΟΚ. Είναι μια σωστή απόφαση και για τον ΠΑΟΚ και για τον Φερνάντο Βαρέλα. Αυτό που ο ΠΑΟΚ προσφέρει σε αυτούς τους επαγγελματίες δεν θα το βρουν πουθενά.

Ο Βαρέλα είναι από τους μεγάλους συντελεστές της τελευταίας διετίας. Χαίρομαι που έμεινε, έπρεπε να παραμείνει. Ο ΠΑΟΚ έκανε το καλύτερο γι’ αυτόν τον άνθρωπο. Η χημεία που είχε με την ομάδα, τα βίντεο που βλέπουμε από τα αποδυτήρια δείχνουν ότι ο Βαρέλα είναι ένας από εμάς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ