«Δουλευταράς, θα πετύχει ο Γέβτοβιτς»

«Δουλευταράς, θα πετύχει ο Γέβτοβιτς»

Το προφίλ του Μίλαν Γιέβτοβιτς που ενδιαφέρει τον Άρη σκιαγράφησε Νορβηγός δημοσιογράφος.

Ο Νορβηγός δημοσιογράφος Πίτερ Ράσνους, συντάκτης της εφημερίδας Αντρεσάιβισεν, του Τρόντχάιμ ,μίλησε στον ARENA FM 89.4, αναλύοντας το προφίλ του Μίλαν Γιέβτοβιτς, έτσι όπως ο ίδιος τον έζησε όταν ο Σέρβος αγωνίστηκε στη Ρόζενμποργκ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πέρασμά του από την Νορβηγία: «Ο Γιέφτοβιτς άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις αγωνιζόμενος στην Νορβηγία. Έπαιξε στην Μπόντο Γκλιμτ, ως δανεικός. Στη συνέχεια πήγε στην Τουρκία, στην Αντάλιασπορ, πριν έρθει στην Ρόζενμποργκ ως δανεικός και πάλι.

Όταν ήρθε στην ομάδα, έγινε γρήγορα από τους παίκτες-κλειδιά. Έπαιξε ως winger και στις δυο πλευρές, τόσο αριστερά όσο και δεξιά, αλλά έκανε πολλή καλή δουλειά τόσο επιθετικά, όσο και αμυντικά. Ήταν ένας ποδοσφαιριστής που ο κόουτς χρησιμοποιούσε αρκετά, τον εμπιστευόταν, και τον ήθελε στην ομάδα και μετά την λήξη του δανεισμού του, αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ”.

Για το αν καταφέρει να προσαρμοστεί εύκολα στη νέα του ομάδα: “Είναι δύσκολο να πω για αυτό, γιατί δεν ξέρω πολλά για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά φαίνεται πως είναι ένας ποδοσφαιριστής που προσαρμόζεται πολύ γρήγορα στο νέο του περιβάλλον, και μαθαίνει πολύ γρήγορα. Άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις εδώ στη Νορβηγία”.

Για τη θέση που αγωνίζεται περισσότερο: “Η Ρόζενμποργκ αγωνιζόταν με 4-3-3 και έπαιζε ως winger. Δεν τον έχω δει να αγωνίζεται σε άλλη θέση, οπότε δεν μπορώ να ξέρω πως παίζει ο Άρης, αλλά στη Ρόζενμποργκ άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις”.

Για το τι μπορεί να κάνει μέσα στο γήπεδο: “Πέτυχε μερικά γκολ εδώ, και είναι σίγουρα ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να σκοράρει μερικά τέρματα. Δεν είναι striker όμως, είναι καλύτερος στο να δίνει τελικές πάσες. Δεν είναι ο καλύτερος στον κόσμο με το κεφάλι, αλλά είναι μια χαρά και μπορεί να σουτάρει τόσο με το δεξί πόδι, όσο και με το αριστερό”.

Για τον χαρακτήρα του: “Ήρθε στην Ρόζενμποργκ ως δανεικός και πολλοί νόμιζαν πως δεν θα τον νοιάζει και πολύ για την ομάδα, αλλά πραγματικά τον ένοιαζε. Ήταν αφοσιωμένος στη δουλειά του, ήταν επαγγελματίας, και ήθελε να συνεχίσει να αγωνίζεται με την Ρόζενμποργκ, αλλά δεν κατάφερε η ομάδα να τον κάνει δικό της.

Του έδωσαν περισσότερα χρήματα οι Σέρβοι και γι’ αυτό πήγε εκεί. Νομίζω πως ήθελε να παραμείνει στο Τρόντχαϊμ πάντως. Έχει οικογένεια και δυο παιδιά, και ήθελε να μείνει στη Νορβηγία.

Είναι από τα παιδιά που αν νοιώσουν ευπρόσδεκτοι και τους αρέσει το νέο περιβάλλον στο οποίο θα βρίσκονται, μπορεί να εξελιχθεί σε έναν από τους παίκτες-κλειδιά της ομάδας, γιατί είναι αφοσιωμένος και δουλεύει σκληρά”.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ