Στα υπόψιν του Ολυμπιακού ο Τσαβλάν

Στα υπόψιν του Ολυμπιακού ο Τσαβλάν

Την περίπτωση του αριστερού οπισθοφύλακα της Έμεν, Τσανέρ Τσαβλάν, φαίνεται να εξετάζει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα.

Ο Ολυμπιακός και κάθε ομάδα που λειτουργεί σοβαρά, επαγγελματικά και με αίσθηση της αγοράς, δεν μπορεί παρά να τσεκάρει κάθε ευκαιρία που της παρουσιάζεται. Και ειδικά όταν αυτή η ευκαιρία έχει να κάνει με ελεύθερους ποδοσφαιριστές. Με την περίπτωση του Τσανέρ Τσαβλάν, να είναι μία από εκείνες που έχουν προταθεί και εξετάζονται. Τόσο από τον Ολυμπιακό όσο και από τη Νότιγχαμ.

Ο αριστερός οπισθοφύλακας της ολλανδικής Έμεν, σύμφωνα με δημοσίευμα της αγγλικής ιστοσελίδας «footballinsider247», βρίσκεται στα υπόψιν των δύο συλλόγων, αλλά και της Ρεάλ Μπέτις. Και αυτό διότι μένει ελεύθερος και η χρονιά που πραγματοποίησε ήταν εξόχως εντυπωσιακή.

Συγκεκριμένα, ο Τσαβλάν προέρχεται από μία γεμάτη σεζόν στο Ολλανδικό πρωτάθλημα με την φανέλα της Έμεν, μετρώντας 34 συμμετοχές με 4 γκολ και 7 ασίστ. Ενώ έχει ξεχωρίσει για την ικανότητά του στην τελική πάσα, αλλά και τις εξαιρετικές εκτελέσεις φάουλ.

Σε αυτό το σημείο έχει ενδιαφέρον να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με το «Football Insider» ο Τσαβλάν είναι μια περίπτωση που τσεκάρει ο τεχνικός της Νότιγχαμ, Μάρτιν Ο’Νιλ, ενώ τονίζεται πως ο παίκτης έχει αποφασίσει να φύγει από την ολλανδική ομάδα και να εξαργυρώσει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του.

Πάντως, θα πρέπει να σημειώσουμε πως για να αφήσει ο Ολυμπιακός κάποιον παίκτη να φύγει, θα πρέπει αρχικά να αποχωρήσει από τον Πειραιά ένας εκ των Κούτρη ή Τσιμίκα. Κάτι που δεν έχει συμβεί ακόμη, παρά το ενδιαφέρον πολλών ομάδων, ειδικά για τον πρώτο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ