Αρέσει ο Γκάλβεθ στον Παντελίδη αλλά…

Αρέσει ο Γκάλβεθ στον Παντελίδη αλλά…

Στον Άρη έχουν σε πρώτο πλάνο την απόκτηση στόπερ, με τον Αλεχάντρο Γκάλβεθ να είναι μια περίπτωση που ξεχωρίζει, αλλά είναι δύσκολη όσον αφορά τα οικονομικά δεδομένα.

Το μεταγραφικό πλάνο του Άρη τρέχει κανονικά με τους κιτρινόμαυρους να θέλουν να ολοκληρώσουν το παζλ το συντομότερο δυνατό. Σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική λίστα είναι η απόκτηση κεντρικού αμυντικού.

Ο Σάββας Παντελίδης έχει δει και έχει ξεχωρίσει κάποιες αξιόλογες περιπτώσεις με αυτή του Αλεχάντρο Γκάλβεθ να βρίσκεται πολύ ψηλά. Πρόκειται για τον 20χρονο στόπερ της Ράγιο Βαγεκάνο η οποία συμμετείχε στη La Liga, αλλά υποβιβάστηκε.

Ο πρώην παίκτης των Σπόρτινγκ Χιχόν, Βέντερ Βρέμης, Εϊμπάρ και Λας Πάλμας είχε 18 συμμετοχές φέτος σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ισπανίας και το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι.

Ο Άρης είναι σίγουρο πως θα προσπαθήσει την περίπτωσή του, αλλά κρίνεται ιδιαίτερα δύσκολη αφού το κασέ του που αγγίζει τις 300.000 ευρώ κρίνεται απαγορευτικό για τα οικονομικά της ομάδας. Θα γίνουν προσπάθειες για να βρεθεί η χρυσή τομή ωστόσο και αν ο παίκτης «κατέβει» τότε δεν αποκλείεται τίποτα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ