Ψηλά στη λίστα του Καρντόσο οι Νέλσον Μόντε και Ζεράλδες (vids)

Ψηλά στη λίστα του Καρντόσο οι Νέλσον Μόντε και Ζεράλδες (vids)

O Μιγκέλ Καρντόσο έχει ξεχωρίσει τους δύο ποδοσφαιριστές, που γνωρίζει καλά από τη Ρίο Άβε και έχει εισηγηθεί την απόκτηση τους.

Ο Μιγκέλ Καρντόσο μόλις χθες ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ και έχει πιάσει ήδη δουλειά σχεδιάζοντας τις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις της Ένωσης.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός έχει κάνει ήδη κάποιες προτάσεις στον Νίκο Λυμπερόπουλο για τις θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση η «Ένωση» ενόψει της νέας χρονιάς, ενώ έχει προτείνει και κάποια ονόματα που γνωρίζει ο ίδιος ότι μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην ΑΕΚ.

Ο Καρντόσο θέλει στην Ένωση δύο ποδοσφαιριστές που είχε όταν ήταν στη Ρίο Άβε. Τον αμυντικό της Ρίο Άβε, Νέλσον Μόντε και τον μέσο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Φρανσίσκο Ζεράλδες. Ο Μόντε μπορεί να αποκτηθεί ως ελεύθερος σε λίγες μέρες ενώ τη φετινή σεζόν, είχε 16 συμμετοχές, αφού είχε έναν σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο και χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση.

Όσον αφορά τον Φρανσίσκο Ζεράλδες, ο παίκτης της Σπόρτινγκ τη σεζόν 2017/18 έκανε μία καταπληκτική χρονιά υπό τη καθοδήγηση του Καρντόσο στη Ρίο Άβε, με 35 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ πέτυχε 4 γκολ και είχε 11 ασίστ.

Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Αϊντραχτ αλλά δεν εγκλιματίστηκε και επέστρεψε και πάλι στα Λιοντάρια. Και οι δύο παίκτες προέρχονται από μέτρια χρονιά, όμως ο Καρντόσο γνωρίζει την αξία τους και για αυτό τον λόγο θέλει να τους πάρει μαζί του στην ΑΕΚ. Βέβαια και οι δύο περιπτώσεις μόνο εύκολες δεν είναι.

https://www.youtube.com/watch?v=JD2pWK8Vt6o

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ