«Στο στόχαστρο της ΑΕΚ ο Λούις Πέρεθ»

«Στο στόχαστρο της ΑΕΚ ο Λούις Πέρεθ»

Για την απόκτηση του ακραίου μπακ της Τενερίφης, Λούις Πέρεθ ενδιαφέρεται η ΑΕΚ, σύμφωνα με τους Ισπανούς.

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της ΑΕΚ φέρεται να βρίσκεται ο δεξιός οπισθοφύλακας της Τενερίφης, Λούις Πέρεθ.

Μετά και την αποχώρηση του Ροντρίγκο Γκάλο από την ομάδα, η «Ένωση» αναζητεί έναν επάξιο αντικαταστάτη για να καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας, με τον Ισπανό να εμφανίζεται ως ο ο εκλεκτός της διοίκησης.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν δημοσιεύματα από την Ιβηρική χερσόνησο, τα οποία κάνουν λόγο για έντονο ενδιαφέρον από πλευράς «κιτρινόμαυρων» για την περίπτωση του 24χρονου άσου.

Την συγκεκριμένη είδηση μετέφερε πρώτη η εφημερίδα «El dia», η οποία είχε τίτλο στο σχετικό άρθρο «Η ΑΕΚ πιθανός προορισμός του Λούις Πέρεθ», ενώ έκανε ειδική αναφορά και στην αλλαγή που υπήρξε πρόσφατα στην τεχνική ηγεσία της «Ένωσης».

Λίγες ημέρες αργότερα μάλιστα ραδιοφωνικός σταθμός στην Τενερίφη επιβεβαίωσε εν μέρει το σχετικό δημοσίευμα, αναφέροντας πως μεγάλος ελληνικός σύλλογος έχει στο ραντάρ του τον ακραίο Ισπανό μπακ.

Ο Πέρεθ άρχισε την καριέρα του στις ακαδημίες της Σεβίλλης, τη σεζόν 2015-16 έπαιξε στη Χαέν, την επόμενη περίοδο φόρεσε τη φανέλα της Έλτσε και από τον Ιούλιο του 2017 πήγε στην Τενερίφη με την οποία υπέγραψε τριετές συμβόλαιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ