Για αρχή Τούμπα

Για αρχή Τούμπα

Ο ΠΑΟΚ, στο ξεκίνημα των αγωνιστικών του υποχρεώσεων θα αγωνιστεί στην Τούμπα, ενώ παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο κατά την διάρκεια της νέας χρονιάς η ομάδα να μετακομίσει στο Καυτανζόγλειο.

Ο Δικέφαλος, όπως έχουμε αναφέρει από to10.gr, δεν θα αφήσει την Τούμπα για το Καυτανζόγλειο, καθώς υπάρχουν πολλά ανοιχτά μέτωπα στην συγκεκριμένη μετακόμιση.

Οι Ασπρόμαυροι θα αγωνιστούν στην φυσική τους έδρα στο ξεκίνημα των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας που θα είναι η αναμέτρηση για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, αλλά και στα play offs. Ενώ στη συνέχεια θα υπάρξει η έναρξη του Ελληνικού πρωταθλήματος που χρονικά θα γίνει στα τέλη Αυγούστου.

Οι Θεσσαλονικείς όλο αυτό το διάστημα που η ομάδα θα αγωνίζεται στην Τούμπα θα προσπαθήσει να τρέξει το θέμα με τις οικοδομικές άδειες για την ανέγερση της νέας Τούμπας, αλλά και όλα τα γραφειοκρατικά θέματα που θα διασφαλίζουν την έναρξη των εργασιών του νέου γηπέδου.

Επίσης αν δεν περάσει σ’ αυτή την Βουλή το θέμα της τροπολογίας για τα έργα που θέλει να κάνει ο ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο ύψους 1,5 εκατ. ευρώ σε συνάρτηση με το ενοίκιο που θα δώσει τότε θα πάμε για την επόμενη βουλή που ορκιστεί στο δεύτερο δεκαήμερο του Ιουλίου.

Αν δεν υπάρξει εμπλοκή σε κάποιο θέμα απ’ αυτά που αναφέραμε πιο πάνω και η ΠΑΕ εξασφαλίσει τα προαπαιτούμενα τότε θα ξεκινήσουν άμεσα τα έργα στο Καυτανζόγλειο προκειμένου να αναμορφωθεί το εθνικό στάδιο σύμφωνα με τις επιταγές της UEFA.

Ο χρόνος που θα χρειαστεί θα είναι ένα διάστημα δύο-τριών μηνών. Αυτό σημαίνει πως στο κλείσιμο του 2019 ο ΠΑΟΚ θα αλλάξει έδρα και θα μετακομίσει στο γειτονικό Καυτανζόγλειο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ