Μουνιέ: Ο σεβασμός μπορεί να εξαγοραστεί (pic)

Μουνιέ: Ο σεβασμός μπορεί να εξαγοραστεί (pic)

Το βίντεο με τα μηνύματα του Γάλλου μεσοεπιθετικού, ο οποίος έχει ενημερωθεί από τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού Νίκο Νταμπίζα ότι δεν υπολογίζεται για τη νέα περίοδο.

Ο Νίκος Νταμπίζας έχει ενημερώσει τους παίκτες που δεν υπολογίζονται κι ελπίζει ότι θα βρεθεί λύση και δεν θα «κάτσουν» στο συμβόλαιό τους.

Ο Αντονί Μουνιέ είναι ένας απ’ αυτούς. Ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του ρόστερ, με 425.000 ευρώ καθαρές ετήσιες αποδοχές τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού ήταν ξεκάθαρος σε ό,τι αφορά τη στάση του συλλόγου απέναντι στους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι βρίσκονται εκτός πλάνων. Αν δεν αποχωρήσουν, θα προπονούνται μόνοι τους και η ομάδα, όπως είναι υποχρεωμένη από τους κανονισμούς, θα τους παρέχει γυμναστή, ιατρικό τιμ. Σαν να λειτουργεί μία υποομάδα στο Κορωπί.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Νταμπίζας είπε επίσης ότι όπως ο Παναθηναϊκός σεβάστηκε τους όρους της σύμβασης, με μία απόκλιση φυσικά προς τους ξένους, οι οποίοι μέχρι χθες δεν είχαν εξοφληθεί τη δόση του Φλεβάρη. Είπε επίσης ότι τώρα περιμένει να κατανοήσουν και να σεβαστούν κι αυτοί την απόφαση της ομάδας. Εδώ, λοιπόν, έρχεται το μήνυμα με νόημα του Μουνιέ.

Ο 32χρονος Γάλλος μεσοεπιθετικός έχει συμβόλαιο έναν ακόμα χρόνο και με τις τελευταίες σεζόν, που έχει κάνει είναι δύσκολο να βρει κάτι ανάλογο. Τη σεζόν που πέρασε δεν βοήθησε, λόγω τριών τραυματισμών, ωστόσο, θεωρεί πως δεν ευθύνεται ο ίδιος για το πρώτο μεγάλο διάστημα της αποχής του κι επιπλέον εκτιμά ότι δεν πήρε τα παιχνίδια που χρειαζόταν για να βρει ρυθμό και να δείξει την αξία του.

Τώρα κάνει διακοπές και βρίσκεται στην πατρίδα του. Αρχικά ανέβασε μία φωτογραφία, όπου διαφημίζει την ενασχόληση της οικογένειάς του με τη κτηνοτροφία και την αγροτική ζωή, τονίζοντας «ποτέ δεν πρέπει να ξεχνάς από πού ξεκίνησες». Στη συνέχεια, όμως, ανέβασε βίντεο όπου κάνει πρόγραμμα εκγύμνασης. Όλοι οι παίκτες, άλλωστε, έχουν ειδικό βραχιολάκι GPS, όπου καταγράφεται αν ακολουθούν το ειδικό πρόγραμμα που τους δόθηκε για τη περίοδο των διακοπών.

Ο Μουνιέ, λοιπόν, συνόδευσε το βίντεο με το εξής κείμενο, αναφερόμενος και στα περί σεβασμού. «Μην ξεχνάς να προετοιμάσεις τον εαυτό σου ή προετοιμάσου για να σε κάνει να ξεχαστείς. Ο σεβασμός μπορεί να εξαγοραστεί». Δίπλα στη τελευταία φράση είχε κι ένα emoticon που κλείνει το μάτι… Είναι σχεδόν σίγουρο ότι ο Μουνιέ θα απαιτήσει σημαντικό μέρος του συμβολαίου. Οι διαπραγματεύσεις δεν θα είναι εύκολες.

Λογικά θα φύγει, αλλά αυτή τη στιγμή όλα δείχνουν ότι ο Παναθηναϊκός έχει μία πολύ δύσκολη υπόθεση μπροστά του και θα χρειαστούν λεπτοί χειρισμοί για να γλιτώσει ό,τι μπορεί ο σύλλογος και να εξοικονομήσει ένα σημαντικό ποσό. Να σημειώσουμε, επίσης, ότι ο Τζιμπρίλ Σισέ ήταν ένας απ’ αυτούς που σχολίασαν στο βίντεο του συμπατριώτη του, αναφέροντας «θηρίο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ