Ολυμπιακός: «Δεν θα σας ξεχάσουμε ποτέ»

Ολυμπιακός: «Δεν θα σας ξεχάσουμε ποτέ»

Το δικό της μήνυμα για τον άδικο χαμό των 39 φιλάθλων στην τραγωδία του Χέιζελ έστειλε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, μέσω ανάρτησης στα social media.

Σαν σήμερα πριν από 34 χρόνια γράφτηκε μια από τις πιο μαύρες σελίδες στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Ο τελικός του Χέιζελ ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Γιουβέντους αντί να αποτελέσει μια βραδιά γιορτής για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, εξελίχθηκε σε τραγωδία.

Τα σοβαρά επεισόδια στις εξέδρες του Χέιζελ πριν από την έναρξη του τελικού είχαν τραγικό απολογισμό τον θάνατο 39 φιλάθλων και οι ερυθρόλευκοι δεν ξέχασαν τα θύματα.

Ο Ολυμπιακός έχοντας βιώσει τον αβάσταχτο πόνο με τον άδικο χαμό των 21 ανθρώπων στην τραγωδία της Θύρας 7, δεν θα μπορούσε να ξεχάσει το συγκεκριμένο γεγονός.

Μέσω ανάρτησης στα social media, οι «ερυθρόλευκοι» έστειλαν το δικό τους μήνυμα για την τραγωδία της 29ης Μαΐου του 1985, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Στη μνήμη των 39 θυμάτων της καταστροφής στο Χέιζελ. Δεν θα σας ξεχάσουμε ποτέ!»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

@liverpoolfc @juventus In loving memory of the 39 victims of the Heysel Disaster. Never forgotten. #Heysel #InMemoriam #NeverForgotten

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη olympiacosfc (@olympiacosfc) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ