Άρης: Έκλεισε προπονητή η Λοριάν, προχωράνε οι συζητήσεις για Ρόουζ

Άρης: Έκλεισε προπονητή η Λοριάν, προχωράνε οι συζητήσεις για Ρόουζ

Η έλευση νέου τεχνικού στον γαλλικό σύλλογο θα ξεκαθαρίσει το τοπίο για την υπόθεση του Γάλλου και την παραμονή του στον Άρη και του χρόνου.

Πιο γρήγορα από εδώ και πέρα φαίνεται πως θα «τρέξουν» οι εξελίξεις στο θέμα του Λίντσεϊ Ρόουζ για τον Άρη, καθώς η Λοριάν κατέληξε στο ποιος θα είναι ο επόμενός της προπονητής. Όπως μεταφέρουν γαλλικά ΜΜΕ, η ομάδα έχει συμφωνήσει με τον Κριστόφ Πελισιέ, που αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών.

Έτσι, αναμένεται σύντομα να προχωρήσει ο σχεδιασμός των Γάλλων για την ερχόμενη σεζόν, οπότε και θα κληθούν να διευθετήσουν όλες τους τις εκκρεμότητες. Μια από αυτές είναι η περίπτωση του Ρόουζ και μένει να ξεκαθαρίσει που θα αγωνίζεται του χρόνου.

Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, ως γνωστόν, έπαιξε στη Θεσσαλονίκη ως δανεικός και πλέον πολλά θα εξαρτηθούν από το αν υπολογίζεται ή όχι από τον νέο τεχνικό.

Όπως ενημέρωσε το to10.gr, η Λοριάν έχει ρίξει τις απαιτήσεις της στο μισό, από 300.000 σε 150.000 ευρώ (https://www.to10.gr/podosfero/superleague/644616/anachorise-o-roouz-se-teliko-stadio-syzitisis-lorian-pic/), ενώ οι κίτρινοι εξετάζουν το ενδεχόμενο να αποκτηθεί ακόμη και ως ελεύθερος.

Καθοριστικό ρόλο στις συζητήσεις θα παίξει και ο ίδιος ο παίκτης, που βρίσκεται στη Γαλλία και έχει εκφράσει την επιθυμία του να συνεχίσει στον Άρη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ