Στον ΟΦΗ μέχρι το 2021 ο Κοροβέσης

Στον ΟΦΗ μέχρι το 2021 ο Κοροβέσης

Κάτοικος Ηρακλείου μέχρι το 2021 θα παραμείνει ο Νίκος Κοροβέσης, όπως ανακοίνωσε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Παίκτης του ΟΦΗ για τα επόμενα δυο χρόνια θα παραμείνει ο Νίκος Κοροβέσης.

Ο αριστερός μπακ – χαφ και αρχηγός των «μελανόλευκων» συμφώνησε να ανανεώσει τη συμφωνία του με το σύλλογο μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Τη συγκεκριμένη είδηση γνωστοποίησε άμεσα η διοίκηση των «ασπρόμαυρων» μέσω ανακοίνωσης, με τον 27χρονο άσο να γίνεται ο τρίτος παίκτης μετά τους Σωτηρίου και Γιαννούλη που βάζει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Κοροβέση μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Ο Έλληνας αμυντικός και εκ των αρχηγών της ομάδας μας, αποτέλεσε τον πρώτο σε συμμετοχές ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ στην προσπάθεια για παραμονή στη Super League και απέδειξε εντός αγωνιστικών χώρων ότι δικαιούται την παραμονή του στην ομάδα μας!

Λίγο μετά την επίτευξη της συμφωνίας με την ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ο Νίκος Κοροβέσης υποστήριξε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας:

Η χρονιά που πέρασε ήταν ένα μάθημα για μας. Μάθαμε να δουλεύουμε κάτω από πίεση, να πιστεύουμε στους εαυτούς μας και στο τέλος καταφέραμε να φτάσουμε στο στόχο μας. Πιστέψαμε στο πλάνο και δικαιωθήκαμε. Βγήκαμε πιο δυνατοί απ’ αυτή τη χρονιά και πρέπει να το κρατήσουμε σαν μάθημα για τις επόμενες.

Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω στον ΟΦΗ. Είναι κάτι που ήθελα πάρα πολύ και δούλεψα σκληρά για να το καταφέρω. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές, τα μέλη της διοίκησης και όλους όσοι ήταν δίπλα μας όλη τη χρονιά.
Θα ήθελα τα επόμενα χρόνια που θα είμαι εδώ να τους δικαιώσω και να δείξω ακόμα περισσότερα πράγματα.

Η επόμενη χρονιά θα είναι δύσκολη. Θα πρέπει όλοι να φέρουμε τον ΟΦΗ στο επίπεδο που του αξίζει. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, όπως κάνω πάντα και θα δουλέψω σκληρά. Θέλω να καθιερωθώ στην ομάδα, κάτι που γίνεται μόνο μέσα από δουλειά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ