Επασί: «Δεν έπαιζα λόγω του συμβολαίου μου»

Επασί: «Δεν έπαιζα λόγω του συμβολαίου μου»

Τους λόγους για τους οποίους δεν αγωνιζόταν στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, εξήγησε ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού, Ντεβί Επασί.

Ο Ντεβί Επασί αγωνίστηκε μόνο στους πρώτους εννιά αγώνες πρωταθλήματος φέτος, καθώς υπήρξε διαφωνία με τη διοίκηση όσον αφορά το συμβόλαιό του.

Συγκεκριμένα, στη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών τον Αύγουστο του 2017 προβλεπόταν μία ρήτρα. Ότι στο 10ο ματς που θα έπαιζε τη σεζόν 2018-19, δηλαδή φέτος, το συμβόλαιό του θα ανανεωνόταν αυτόματα.

Ωστόσο εκεί υπήρξε μία διαφωνία με τη διοίκηση και ο Επασί σταμάτησε να παίζει έκτοτε.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Έπαιξα στα πρώτα εννιά ματς στο πρωτάθλημα κι έπειτα τίποτα. Η ομάδα δεν με άφησε να παίξω εξαιτίας του συμβολαίου μου. Τα αποτελέσματα της ομάδας δεν ήταν καλά, αλλά η δική μου επίδοση ήταν καλή. Συνέχισα να προπονούμαι με την ομάδα, αλλά δεν έπαιζα πλέον. Τα Σαββατοκύριακα δεν περνούσαν. Όταν υπέγραψα συμβόλαιο με το Λεβαδειακό, τον Αύγουστο του 2017, υπήρχε μια ρήτρα.

Σύμφωνα με αυτή τη ρήτρα, το 10ο ματς που θα έπαιζα στη δεύτερη σεζόν (2018/2019) το συμβόλαιό μου θ’ ανανεωνόταν αυτόματα. Μετά τα πρώτα εννιά ματς, πήγα βρήκα τον πρόεδρο και του ζήτησα να προσθέσει κάτι ακόμη.

Ήθελα να συμπεριληφθεί μια ρήτρα ελευθερίας στο συμβόλαιό μου. Συμφώνησε, αλλά ήθελε προφορική συμφωνία κι όχι γραπτή. Για μένα ήταν αδιανόητο. Μετά οι συζητήσεις διεκόπησαν. Το μπρα-ντε-φερ συνεχίστηκε μέχρι τον Φεβρουάριο και το τέλος της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Τότε αποδέχθηκε τη ρήτρα, η οποία ισχύει από αυτό το καλοκαίρι».

Ο Γάλλος τερματοφύλακας πρόσθεσε πως για το μέλλον του θα συζητήσει με τους εκπροσώπους του για να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση:

«Υπάρχουν κάποιες ευκαιρίες στην Ελλάδα, τη Γαλλία και το εξωτερικό. Θα επιστρέψω στο Παρίσι και θα συζητήσω με τους εκπρόσωπους μου για να βρω την καλύτερη λύση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ