Το τελευταίο χαρτί της ΑΕΚ για Πόνσε

Το τελευταίο χαρτί της ΑΕΚ για Πόνσε

Η Ένωση έχει στείλει «μήνυμα» στην πλευρά του παίκτη προκειμένου να ξεκαθαρίσει οριστικά την υπόθεση του Αργεντινού φορ

Το σενάριο παραμονής του Έκι Πόνσε στην ΑΕΚ δεν δείχνει ιδιαίτερα πιθανό βάσει των δεδομένων που έχουν διαμορφωθεί αναφορικά με τον Αργεντινό φορ και το μέλλον του, όμως η Ένωση δεν έχει κλείσει οριστικά την υπόθεση του πρώτου σκόρερ της φετινής σεζόν. Οι Κιτρινόμαυροι περιμένουν μια συνάντηση με τον πατέρα και ατζέντη του παίκτη, ώστε να ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο γύρω από τον Πόνσε και το κατά πόσο είναι εφικτό να φορά τα κιτρινόμαυρα και του χρόνου.

Σίγουρα οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της ΑΕΚ σε αυτή την υπόθεση, κυρίως λόγω της επιθυμίας του παίκτη να δοκιμαστεί σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Όμως ακόμα το συγκεκριμένο «στοίχημα» δεν μπορεί να θεωρηθεί χαμένο για τον Δικέφαλο.

Η Ένωση θα επιδιώξει μια τελευταία επαφή με την πλευρά του Πόνσε, θα βάλει στο τραπέζι όλα της τα «όπλα» προκειμένου να πείσει τον Αργεντινό και από εκεί και πέρα, θα περιμένει μια ξεκάθαρη απάντηση. Που μέχρι να έρθει, αφήνει όλα τα ενδεχόμενα γύρω από το θέμα του Πόνσε ανοικτά.

Η Ρόμα είναι ενήμερη για την πρόθεση της ΑΕΚ να κρατήσει τον παίκτη, με τις δύο πλευρές να έχουν άλλωστε συμφωνήσει από πέρυσι για την αγορά του ποδοσφαιριστή με ένα ποσό κοντά στα 6 εκατομμύρια ευρώ, που η Ένωση μπορεί να καταβάλει σε δόσεις. Όμως για να προχωρήσουν οι επαφές μεταξύ των δύο συλλόγων θα πρέπει πρώτα η ΑΕΚ να τα βρει με τον Πόνσε. Κάτι που σύντομα αναμένεται να φανεί αν μπορεί να επιτευχθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ