Κέρκυρα : Κοντά σε Γκράσι και Μυτίδη

Κέρκυρα : Κοντά σε Γκράσι και Μυτίδη

Η Κέρκυρα βρίσκεται πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει δύο μεταγραφές ενόψει Ιανουαρίου, του Ντάβιντε Γκράσι και του Νέστορα Μυτίδη.

Η Κέρκυρα πλησιάζει στην απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Τα ονόματα αυτών είναι Νέστορας Μυτίδης και Νταβίντε Γκράσι.

Ο Νέστορας Μυτίδης βρίσκεται σε συζητήσεις με τους Φαίακες από τις αρχές του μήνα. Ο διεθνής Κύπριος επιθετικός της ΑΕΚ Λάρνακας έχει συμβόλαιο με την ομάδα του μέχρι το καλοκαίρι του 2019 και κατά πάσα θα αποκτηθεί ως δανεικός.

Όσον αφορά τον Γκράσι, ο 31χρονος Ιταλός στόπερ αγωνίζεται στην Νέα Σαλαμίνα και έχει ωστόσο, θέλει από τώρα να μείνει ελεύθερος μολονότι το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Με το που ο Γκράσι αποχωρήσει από την κυπριακή ομάδα θα μεταβεί κατευθείαν στο νησί των Επτανήσων για λογαριασμό του κερκυραϊκού συλλόγου.

Τη φετινή σεζόν ο Γκράσι έχει αγωνιστεί 11 φορές με τη Νέα Σαλαμίνα, όλες βασικός πετυχαίνοντας 1 γκολ. Συνεπώς, αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή, θα είναι μια σημαντική προσθήκη για την Κέρκυρα.

Δείτε ορισμένα highlights του Ιταλού αμυντικού:

https://vimeo.com/205462835

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ