Ολυμπιακός: Η αλήθεια για τον Τραμονί

Ολυμπιακός: Η αλήθεια για τον Τραμονί

To10.gr αποκαλύπτει τι ισχύει στην υπόθεση του 19χρονου εξτρέμ Ματέο Τραμονί, τις επαφές του Ολυμπιακού και το «πάγωμα» των επαφών.

Ο Ολυμπιακός δεν σταματάει να αναζητά παίκτες. Ποδοσφαιριστές, είτε για… άμεση χρήση είτε για μελλοντική. Καθώς οι Ερυθρόλευκοι δεν θέλουν να αφήνουν καλές περιπτώσεις παικτών να πηγαίνουν χαμένες. Δεν θέλουν να χάνουν ποδοσφαιριστές, είτε ελεύθερους είτε… ευκαιρίες με ταλέντο, προοπτική, ποιότητα. Και για αυτόν τον λόγο κινούνται διαρκώς, εντός και εκτός συνόρων, ανακαλύπτοντας τέτοιες περιπτώσεις. Περιπτώσεις σαν τον Ματέο Τραμονί, το όνομα του οποίου διέρρευσε από τη Γαλλία, με τους συμπατριώτες του να υποστηρίζουν ότι ετοιμάζεται να τον αποκτήσει ο Ολυμπιακός…

Εντούτοις, τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Για την ακρίβεια, απέχουν αρκετά από ό,τι προκύπτει από το γαλλικό δημοσίευμα. Και αυτό διότι πράγματι ο Ολυμπιακός ρώτησε για τον Τραμονί, μίλησε με τον εκπρόσωπό του και γενικώς έδειξε ενδιαφέρον να ασχοληθεί με τον παίκτη. Αλλά σε πρώτη φάση οι Ερυθρόλευκοι θέλησαν περισσότερο να μάθουν λεπτομέρειες για τις απαιτήσεις του, τις σκέψεις του, την προσέγγισή του για την πιθανότητα να παίξει εκτός Γαλλίας.

Το θέμα, ωστόσο, είναι ότι ο Ολυμπιακός ακολουθεί αυτή τη διαδικασία με δεκάδες ποδοσφαιριστές κάθε καλοκαίρι. Το ότι οι Γάλλοι αποφάσισαν να πάνε ακόμη πιο μπροστά την περίπτωση του Τραμονί, ανακαλύπτοντας ραντεβού με τον Μοντέστο και… συμφωνία με τον Ολυμπιακό, είναι κάτι άλλο. Κάτι που αυτή τη στιγμή δεν έχει βάση, καθώς οι Ερυθρόλευκοι δεν έχουν κινηθεί επίσημα για την απόκτηση του 19χρονου αριστερού εξτρέμ. Και πιθανότατα δεν θα το κάνουν. Τουλάχιστον όχι σύντομα.

Εξάλλου, δεν έχει υπάρχει κάποια νέα επαφή μεταξύ των δύο πλευρών εδώ και καιρό. Κάτι που επιβεβαιώνει και ο εκπρόσωπός του παίκτη. Ο οποίος επισημαίνει επιπλέον ότι εάν ο Ολυμπιακός ήθελε πραγματικά τον πελάτη του, θα είχε ήδη υπογράψει. Καθώς είναι ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της αρεσκείας του.

Τέλος, αξίζει να επαναλάβουμε ότι ο Ολυμπιακός κοιτάζει και θα συνεχίσει να κοιτάζει περιπτώσεις παικτών από τη Γαλλία, την Ολλανδία, την Πορτογαλία, την Ιταλία, την Πολωνία, την Ελβετία, την Αργεντινή, τη Βραζιλία και γενικώς… παντού. Και θα συνεχίσει να κάνει τις επαφές του. Οι επαφές, όμως, δεν είναι (πάντα) και προτάσεις. Αλλά μια απαραίτητη διαδικασία για να φανεί εάν ένας παίκτης κάνει ή όχι για τον σύλλογο. Σε επίπεδο χαρακτήρα, προσωπικότητας, μενταλιτέ…

Για την ιστορία, ο Τραμονί αγωνίζεται ως αριστερός εξτρέμ και αποτελεί «προϊόν» της ακαδημίας της Αζαξιό. Ο 19χρονος (20/01/2001) αριστεροπόδαρος ακραίος επιθετικός έχει συνολικά 39 συμμετοχές, 3 γκολ και 1 ασίστ σε Ligue 2 και Λιγκ Καπ Γαλλίας με την ομάδα της Κορσικής την τελευταία 2ετία, ενώ η αξία του στο transfermarkt αποτιμάται στις 800.000 €. Επίσης, είναι μέλος των μικρών ομάδων της εθνικής Γαλλίας Κ18 και Κ19.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ