«Τρέλα» διαρκείας για τον Άρη!

«Τρέλα» διαρκείας για τον Άρη!

Περισσότερα από 2500 εισιτήρια διαρκείας έχουν ήδη εξαφανιστεί από τους οπαδούς της ομάδας την πρώτη μέρα που κυκλοφόρησαν ελεύθερα.

Ιδιαίτερα «θερμός» εμφανίζεται ο κόσμος του Άρη, περιμένοντας με ανυπομονησία την επόμενη σεζόν, που θα βρει την ομάδα και πάλι να αγωνίζεται στην Ευρώπη και να στοχεύει ακόμη ψηλότερα στο πρωτάθλημα.

Αυτό αποτυπώνεται και στην κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας από την πρώτη κιόλας μέρα κυκλοφορίας τους, ενώ πλέον οι πωλήσεις έχουν ξεπεράσει και την πιο αισιόδοξη πρόβλεψη.

Μέχρι σήμερα (29/05), που ήταν και η πρώτη μέρα που κυκλοφόρησαν ελεύθερα, ο αριθμός των διαρκείας έχει ξεπεράσει τα 2500, πολύ υψηλό νούμερο δεδομένου ότι η διάθεσή τους ξεκίνησε εδώ και περίπου μιάμιση εβδομάδα. Μάλιστα, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ, τα πακέτα διαρκείας για την παιδική κερκίδα έχουν σχεδόν εξαντληθεί.

Το έντονο ενδιαφέρον των οπαδών των κίτρινων φαίνεται και από τις μεγάλες ουρές που σχηματίζουν καθημερινά έξω από την μπουτίκ της ομάδας στο Κλεάνθης Βικελίδης προκειμένου να προμηθευτούν το εισιτήριό τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ