Σίμαν: «Δε θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου την ατμόσφαιρα της Τούμπας»

Σίμαν: «Δε θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου την ατμόσφαιρα της Τούμπας»

Ο θρυλικός τερματοφύλακας της Άρσεναλ, Ντέιβιντ Σίμαν δεν ξεχνάει όσα έζησε πριν από 22 χρόνια στην Τούμπα

Η γνωστή μεγάλη αγγλική εφημερίδα «Sun» φιλοξενεί αφιέρωμα για τον αποψινό (29/5) τελικό του Europa League μεταξύ της Τσέλσι και της Άρσεναλ.

Μέσα σε αυτό ζητήθηκε από τον παλαίμαχο (πια) τερματοφύλακα των «κανονιέρηδων», τον Ντέιβιντ Σίμαν, να θυμηθεί ευρωπαϊκά ματς των Λονδρέζων, που δεν θα ξεχάσει ποτέ.

Μεταξύ αυτών ο θρυλικός γκολκίπερ θυμήθηκε και τις αναμετρήσεις της Άρσεναλ με τον ΠΑΟΚ το 1997! Τότε που ο Δικέφαλος έγραψε το έπος του «Χάιμπουρι», καθώς κέρδισε με 1-0 στην Τούμπα και μετά πήρε το 1-1 από τους Άγγλους στο Λονδίνο με το γκολ του Βρύζα για να προκριθεί.

Αναλυτικά ο Σίμαν τόνισε: «Θυμάμαι όταν παίζαμε σε Ελλάδα και Τουρκία. Βγαίναμε στον αγωνιστικό χώρο 1,5 ώρα πριν την έναρξη του αγώνα και το γήπεδο ήταν γεμάτο. Εκπληκτική και τρομακτική ατμόσφαιρα.

Θυμάμαι το 1997 που αντιμετωπίσαμε τον ΠΑΟΚ, ήταν μια τρέλα. Βγήκαμε στον αγωνιστικό χώρο για προθέρμανση και όλο το γήπεδο μας γιούχαρε. Ξαφνικά όταν βγήκε ο ΠΑΟΚ για προθέρμανση όλο το γήπεδο ξεκίνησε να φωνάζει ένα σύνθημα. Είχα μείνει έκπληκτος.

Χάσαμε εκείνο το ματς με 1-0 αλλά η ατμόσφαιρα του γηπέδου είναι κάτι που δεν θα το ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ