ΑΕΚ: Δεν κάνει πίσω στα «θέλω» του ο Καρντόσο

ΑΕΚ: Δεν κάνει πίσω στα «θέλω» του ο Καρντόσο

Ο Μιγκέλ Καρντόσο είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΚ και από τις πρώτες ενδείξεις όλα δείχνουν ότι είναι… απαιτητικός σε όλα

Ο Μιγκέλ Καρντόσο είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΚ. Βρίσκεται στην Ελλάδα και θα παρουσιαστεί σήμερα (30/5) επίσημα από την ΠΑΕ, ωστόσο έχει πιάσει ήδη δουλειά. Και από τα πρώτα δείγματα του δείχνει απαιτητικός.

Ο Πορτογάλος επέλεξε να φέρει τέσσερις συνεργάτες μαζί του, δείγμα ότι θέλει να ελέγχει το μεγαλύτερο κομμάτι του προπονητικού προγράμματος και της προετοιμασίας των αγώνων ο ίδιος με στελέχη που ξέρει καλά. Ακόμη και στην θέση του προπονητή τερματοφυλάκων επέλεξε να φέρει δικό του άνθρωπο για να μπορεί να δουλεύει ακριβώς όπως θέλει ο ίδιος, αν και στην ΑΕΚ λένε τα καλύτερα για τη δουλειά του Χρυσόστομου Μιχαηλίδη ο οποίος θα συνεχίσει στον σύλλογο εκτός και αν δεν το επιθυμεί ο ίδιος.

Ο Καρντόσο έδειξε εξ’ αρχής απαιτητικός με την στελέχωση του προπονητικού τιμ και πλέον γίνεται αντιληπτό ότι ο Δικέφαλος σε πολλά κομμάτια θα λειτουργεί όπως θέλει ο Πορτογάλος τεχνικός.

Αυτό δείχνει η συμφωνία με τη διοίκηση της ΑΕΚ, αλλά και η ενημέρωση ότι μέχρι να μάθει τα πάντα ο Καρντόσο «παγώνουν» αρκετά ζητήματα. Και αυτό διότι θέλει να έχει άποψη και κρίση για τα ζητήματα που αφορούν τη δουλειά του. Όπως ακριβώς συμβαίνει και στα μεγάλα οργανωμένα κλαμπ που επενδύουν σε έναν προπονητή και περιμένουν τα αποτελέσματα της δουλειάς του.

Άρα και στο μεταγραφικό τοπίο ο Πορτογάλος θα βάλει την σφραγίδα του. Στην επιλογή παικτών που θα είναι σε πλήρη συνάρτηση με αυτό που θέλει να παίξει. Το επιθετικό 4-2-3-1 με δυνατά άκρα που θα συμμετέχουν από πίσω στην οργάνωση των επιθέσεων. Και σύντομα αναμένεται να τα δούμε όλα αυτά…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ