Τη «σφαίρα» Γκραντσίρ θέλει για τα άκρα η ΑΕΚ (pic, vid)

Τη «σφαίρα» Γκραντσίρ θέλει για τα άκρα η ΑΕΚ (pic, vid)

Ο 22χρονος Γάλλος εξτρέμ Σαμουέλ Γκραντσίρ της Μονακό, ψηλά στη λίστα της Ένωσης για τη θέση του εξτρέμ. To10.gr έχει το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ...

Τις προηγούμενες μέρες διαβάσατε μέσα από to10.gr για το… άνοιγμα που επιχειρεί να κάνει η ΑΕΚ στη γαλλική αγορά, εκεί όπου έχουν εντοπιστεί ενδιαφέρουσες μεταγραφικές υποθέσεις ειδικά για τις πτέρυγες της Ένωσης. Οι Κιτρινόμαυροι, σε συνεννόηση και με τον Μιγκέλ Καρντόσο, έχουν ήδη «δουλέψει» συγκεκριμένες περιπτώσεις παικτών που βρίσκονται στη λίστα τους και πληρούν τις προϋποθέσεις που έχουν θέσει. Μία εξ αυτών είναι σύμφωνα με τις πληροφορίες από to10.gr ο Σαμουέλ Γκραντσίρ!

Ο 22χρονος Γάλλος εξτρέμ, που πέρυσι αγωνίστηκε στην Στρασμπούρ, καταγράφοντας συνολικά 27 εμφανίσεις, έχοντας 1 γκολ και 1 ασίστ! O Γκραντσίρ ανήκει στη Μονακό από την οποία παραχωρήθηκε δανεικός στη Στρασμπούρ το προηγούμενο καλοκαίρι. Πρόθεση της ΑΕΚ είναι να προχωρήσει την υπόθεση, αποκτώντας τον βραχύσωμο άσο (1.68) με τη μορφή δανεισμού. Με τη συμφωνία να περιλαμβάνει πιθανότατα και μια οψιόν αγοράς, για του χρόνου.

Προς το παρόν πάντως συμφωνία δεν έχει προκύψει με τους Μονεγάσκους. Η Μονακό φέρεται να συζητά την παραχώρηση του Γκραντσίρ, με κανονική μεταγραφή. Με την καταβολή ενός ποσού δηλαδή (αρκετά υψηλού για τα δεδομένα της ΑΕΚ) που θα την καλύπτει.

Η Ένωση φαίνεται πως δεν δύναται να μπει σε αυτή τη διαδικασία και εξετάζει εναλλακτικές λύσεις, για να φέρει στα μέτρα της το ζήτημα. Κάτι που προς το παρόν πάντως δεν έχει συμβεί. Ωστόσο, το γεγονός πως ακόμα δεν έχει εγκαταλείψει την –πολύ δύσκολη- υπόθεση Γκραντσίρ και την κρατά «ζωντανή», δείχνει το πόσο αρέσει στην ΑΕΚ ο συγκεκριμένος παίκτης. Να σημειωθεί πως για το θέμα του Γκραντσίρ είναι ενήμερος και ο Μιγκέλ Καρντόσο, που έχει ανάψει το «πράσινο φως» για να προχωρήσει η συγκεκριμένη περίπτωση που έχει ξεχωρίσει ο Νίκος Λυμπερόπουλος. Μιας και μιλάμε για μια μεταγραφική περίπτωση που έχει πάρει πάνω του ο «Λύμπε» και την οποία «δουλεύει» εδώ και καιρό.

Ο Γκραντσίρ αγωνίζεται και στις δύο πτέρυγες, όμως η «καλή» του θέση είναι στα δεξιά. Η Μονακό τον αγόρασε το προηγούμενο καλοκαίρι από την Τρούα, με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε 69 φορές,  για 4,5 εκατομμύρια ευρώ.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΜΟΥΕΛ ΓΚΡΑΝΤΣΙΡ

https://www.youtube.com/watch?v=oL7O2PuGOh4

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ