Ύστατη προσπάθεια για Πόνσε κάνει η ΑΕΚ

Ύστατη προσπάθεια για Πόνσε κάνει η ΑΕΚ

Ο Αργεντινός επιθετικός φαίνεται να απομακρύνεται από την ΑΕΚ, ωστόσο στην Ένωση φαίνονται διατεθειμένοι να καταβάλουν μια τελευταία προσπάθεια για να τον ντύσουν και πάλι στα κιτρινόμαυρα.

Η ΑΕΚ τράβηξε το καλοκαίρι το… πρώτο λαχείο με την απόκτηση του Εζέκιελ Πόνσε ως δανεικού από τη Ρόμα. Η θητεία του στους κιτρινόμαυρους όμως ολοκληρώθηκε και ο Πόνσε θα επιστρέψει και πάλι στην ιταλική ομάδα.

Στην Ένωση δεδομένα ψάχνουν για σέντερ φορ και αν και οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ τους, καταβάλουν μια τελευταία προσπάθεια για να φέρουν πίσω τον Πόνσε είτε ως μεταγραφή είτε ως δανεικό.

Στην ΑΕΚ σύμφωνα με την Sportime έχουν ανοίξει τα χαρτιά τους στον Αργεντινό επιθετικό, ο οποίος ξέρει πως πρέπει να δεχθεί γενναία μείωση απολαβών από τα 1.2 εκατ. ευρώ που έχει λαμβάνειν στη Ρόμα καθώς η οικονομική πολιτική που εφαρμόζει ο Μελισσανίδης είναι σφιχτή και απαρέγκλιτη.

Βέβαια ακόμα και να πει το «ναι» ο ποδοσφαιριστής, η ΑΕΚ θα πρέπει να τα βρει και με τη Ρόμα για το ποσό αγοράς του ποδοσφαιριστή με τα… κουκιά να είναι και εδώ μετρημένα, ενώ δεν αποκλείεται μια ακόμα προσπάθεια για να αποκτηθεί εκ νέου δανεικός ο ποδοσφαιριστής εφόσον οι τζιαλορόσι αποφασίσουν να του ανανεώσουν το συμβόλαιο που λήγει το 2020.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ