Ίσμαελ Σίλβα: Περιμένει τηλεφώνημα από Τούμπα

Ίσμαελ Σίλβα: Περιμένει τηλεφώνημα από Τούμπα

Στο τελικό στάδιο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε Γκρόζνι και ΠΑΟΚ για την μεταγραφή του Ίσμαελ Σίλβα με τους οπαδούς του Δικέφαλου να στέλνουν εκατοντάδες μηνύματα καλωσορίσματος.

Ο ΠΑΟΚ, φέρνει στην Τούμπα έναν ακόμα Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή, τον Ίσμαελ Σίλβα, για να βοηθήσει με το ταλέντο και την εμπειρία για να πετύχει η ομάδα τη νέα χρονιά τους στόχους της. Οι Ασπρόμαυροι δεν πήγαν στα τυφλά στην Γκρόζνι για τον 25χρονο μέσο.

Χρειάστηκε να περάσουν τον Σίλβα από εξονυχιστικό έλεγχο πριν πάρουν την τελική τους απόφαση. Αφού άναψε το πράσινο φως ο Ράζναν Λουτσέσκου άμεσα ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις. Αυτό που απομένει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή είναι η ολοκλήρωση των συζητήσεων και η ανταλλαγή εγγράφων ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Γκρόζνι

Αυτό θα γίνει πολύ σύντομα με τον Ίσμαελ Σίλβα να περιμένει στο ακουστικό τηλεφώνημα από Τούμπα για να μπει στο αεροπλάνο για να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη. Ο Βραζιλιάνος έχει ήδη ξεκινήσει την προεργασία του με τον Λέο Ζαμπά να αποτελεί τον «συνδετικό κρίκο» λόγω της συνύπαρξής τους στη ρωσική ομάδα.

Μπορεί ακόμα να μην έχει ολοκληρωθεί η συμφωνία, ωστόσο οι φίλαθλοι του Δικεφάλου τον έχουν καλωσορίσει με τον δικό τους τρόπο στον ΠΑΟΚ. Από την Τρίτη (28/5) ο προσωπικός του λογαριασμός στο Instagram έχει βομβαρδιστεί από εκατοντάδες μηνύματα «welcome to PAOK».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ