Στο 1.5 εκατομμύριο η ρήτρα του Ρέι

Στο 1.5 εκατομμύριο η ρήτρα του Ρέι

Ένα πολύ καλό deal έκανε ο ΠΑΟΚ με την Πατσούκα για τον δανεισμό του Ροντρίγκο Ρέι. Οι Μεξικανοί θα καλύψουν εξ' ολοκλήρου το συμβόλαιο του Αργεντινού, ενώ η ρήτρα αγοράς του για το ερχόμενο καλοκαίρι ανέρχεται στο 1.5 εκατ. ευρώ.

Ένα πολύ καλό deal έκανε ο ΠΑΟΚ με την Πατσούκα για τον δανεισμό του Ροντρίγκο Ρέι. Οι Μεξικανοί θα καλύψουν εξ’ ολοκλήρου το συμβόλαιο του Αργεντινού, ενώ η ρήτρα αγοράς του για το ερχόμενο καλοκαίρι ανέρχεται στο 1.5 εκατ. ευρώ.

Ο Ροντρίγκο Ρέι δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τούμπα τουλάχιστον για τη νέα χρονιά. Ο ΠΑΟΚ, όπως έχουμε αναφέρει μέσα από to10.gr έχει έρθει σε συμφωνία με την Πατσούκα για τον δανεισμό του 28χρονου πορτιέρο. Η ομάδα από το Μεξικό κινήθηκε πολύ γρήγορα και πρόλαβε τις υπόλοιπες ομάδες που ενδιαφέρθηκαν, κυρίως από την Αργεντινή, για τον Ρέι. Για να πει το «ναι» ο τελευταίος, χρειάστηκε να ανανεωθεί το συμβόλαιο του για ένα ακόμα χρόνο. Οι Ασπρόμαυροι δέχθηκαν αυτό το αίτημα και αμέσως κάλυψαν την απαίτηση του.

Ο ΠΑΟΚ, στις διαπραγματεύσεις του με την Πατσούκα, κατάφερε να ξεφορτωθεί όλο το συμβόλαιο του Ρέι. Η ομάδα από το Μεξικό ανέλαβε την υποχρέωσε να καλύψει εξ’ ολοκλήρου το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή.

Οι Θεσσαλονικείς, φρόντισαν στη συμφωνία να συμπεριλάβουν ένα ακόμα όρο ο οποίος μπορεί να φανεί χρήσιμος το επόμενο καλοκαίρι. Αν το καλοκαίρι του 2020 η Πατσούκα θελήσει να αγοράσει τα δικαιώματα του 28χρονου τερματοφύλακα θα πρέπει να καταβάλει το ποσό των 1.500.000 ευρώ, όσα δηλαδή χρήματα διέθεσε ο ΠΑΟΚ για να τον πάρει από την Γοδόι Κρουζ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ