Αναβάθμιση Μπουτσικάρη και συμφωνία για την ενίσχυση του Ερασιτέχνη ΠΑΟ

Αναβάθμιση Μπουτσικάρη και συμφωνία για την ενίσχυση του Ερασιτέχνη ΠΑΟ

Ο νομικός Λεωνίδας Μπουτσικάρης αναλαμβάνει χρέη α’ αντιπροέδρου. Συμφωνία με τον Ερασιτέχνη για την ενίσχυση μέσω των διαρκείας, αλλά και των απλών εισιτηρίων. Ανάλογα με τη θύρα το ποσό.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, που πραγματοποιήθηκε στις 11 π.μ. στα γραφεία της ΠΑΕ ολοκληρώθηκε και προέκυψε αναβάθμιση στελεχών, αλλά και σφραγίστηκε η συμφωνία με τον Ερασιτέχνη για την ενίσχυσή του, με ξεχωριστή συνδρομή μέσω των διαρκείας, αλλά και των απλών εισιτηρίων.

Η συμφωνία, αρχικά έκανε λόγο για 50 ευρώ επιπλέον σε κάθε διαρκείας, το οποίο θα πήγαινε στη «μάνα του λόχου», αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τελικά αποφασίστηκε το ποσό να είναι ανάλογα με τη θύρα. Στις πιο φθηνές να είναι 20-30 ευρώ και στις πιο ακριβές 50 ευρώ και άνω.

Όσον αφορά το ΔΣ, υπάρχει αναβάθμιση του νομικού Λεωνίδα Μπουτσικάρη. Θα αναλάβει χρέη α’ αντιπροέδρου και θα εκπροσωπεί τον σύλλογο στα θεσμικά όργανα εντός κι εκτός συνόρων, ενώ ο Γιάννης Παναγιωτίδης θα είναι β’ αντιπρόεδρος. Αντίθετα, αποχωρεί από το ΔΣ ο Χρήστος Πλιάτσικας. Αναλυτικά, οι αποφάσεις του ΔΣ, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ:

«Συνεδρίασε το πρωί της Πέμπτης 30 Μαΐου 2019 το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης του Δ.Σ., ο κ. Λεωνίδας Μπουτσικάρης αναλαμβάνει χρέη Α’ Αντιπροέδρου, με τον επιπλέον ρόλο εκπροσώπησης της ΠΑΕ στα θεσμικά όργανα (ΕΠΟ, Super League, FIFA, UEFA), ο κ. Γιάννης Παναγιωτίδης -από μέλος- αναλαμβάνει χρέη Β’ Αντιπροέδρου, ενώ αποχωρεί από τη σύνθεση του Δ.Σ. ο κ. Χρήστος Πλιάτσικας.

Το νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ αποφάσισε την έγκριση του πλάνου συνεργασίας με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την οικονομική ενίσχυση του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου, μέσω των καρτών διαρκείας και των απλών εισιτηρίων της αγωνιστικής περιόδου 2019-20».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ